Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nala24

problem z jego byla zona

Polecane posty

Gość Nala24

prosze pomozcie mi bo mam wielki problem. otoz jestem z partnerem od prawie roku. ja jestem juz po rozwodzie a moj partner jest w trakcie.oboje mamy dzieci z naszych poprzednich zwiazkow.moje dziecko z nami mieszka a jesgo syn mieszka z swoja mama.problem tkwi w tym ze nie umie sobie poradzic z jego eks. caly czas zyjemy z nia w troje. dzwoni do niego albo jak jedzie tam po dziecko to mowi ona mu o swoich problemach i caly czas jak cos probuje wymuszac od niego to mowi ze to dla dziecka.bardzo dobrze wie ze tym mojego partnera moze zlamac.ja poprostu jak slysze iwona to dostaje bialej goraczki.czuje sie od niej gorsza, boje sie ze jakby przyszlo co do czego to moj partner wybral by ja niz mnie:( to jest normalna obsesja.potem kazda jedna sytacja z iwona przeradza sie w wojne i wiem ze moge stracic przez to partnera.jak mam sobie z tym poradzic?

Gość klaudia ka
to to jeszcze nic,mojego eks zonka jezdzila za mna za moimi dziecmi robila im zdjecia BYLA PO PROSTU WSZEDZIE TAM GDZIE MY nic tylko zlapac za morde i wytarzac po asfalcie suke

Gość klaudia ka
porozmawiaj z nim o tym najlepiej ,wiem napewno czujesz sie strasznie ale rozmowa i jeszcze raz rozmowa, nie zostawiaj tego

Gość Nala24
do neigo to nie jest problem i mowi ze ja sobie sama go stwarzam ale mnie to boli i nie umie on tego zrozumiec

Gość Nala24
sama sobie tlumacze ze gdyby nie chcial ze mna byc to by wrocil do niej. wiem ze to bylo malzenstwo ich nie z milosci chodzi mi jego do niej. ja jestm od niej mlodsza o 9 lat. ja mam 24 a ona ma 33 a pomimo tego czuje sie gorsza

Gość o ła!!!
"wybral by ja niz mnie" jak ty piszesz? wybrał by ją zamiast mnie a poza tym bierzesz rozwodnika złociutka i w tym tkwi różnica

Gość Nala24
przepraszam za pisowonie :) pisze szybko i nawet nie mysle co ja mam porostu taki balagan. pjak mam sie z tym uporac

Gość Nala24
wiem ze zyje ze mna i planujemy nasza przyszlosc razem ale ja caly czas mysle o niej ze ona jest lepsza ode mnie i takie tam ja juz nie wspomne nawet o tym co ja przechodze jak on tam jedzie po syna. na mysl ze ona tam wchodzi do jej domu buuuu a ona na wszystkie sposoby probuje zeby go sprowokowac do tego zeby zostal. tu sobie ubierze cos sexi tu znow synem sie zaslania.

taaa... jak już poprawiać, to może na formę POPRAWNĄ wybrałby - piszemy łącznie

Gość takie tam duperele
Po co brałaś się za rozwodnika z dzieckiem i byłą żoną na karku? Przecież wiedziałaś co Cię czeka! Więc teraz nie wariuj :D

Gość Nala24
bo nie wiedzialam ze bedziemy zyc razem z nia i z jej problemami. ja tez jestem po rozwodzie i moje relacje z bylym mezem sa tylko ograniczone co do naszego dziecka