Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciakoooo

Symbol Przyjaźni! jaki?

Polecane posty

Gość ciakoooo

mam dwie przyjaciółki....Obydwie się bardzo od siebie róznią,każda jest inna i za to je kocham:) z jedną kupiłyśmy sobie łańcuszki z połókami serca tylko nie mam pomysłu co kupić sobie z drugą jako symbol przyjaźni:) łańcuszków już nie chce bo byłoby tego już za dużo...mam nadzieje,że mi pomożecie... P.S. nie mam na myśli tutaj żadnych tatuaży,ani obrączek...w obraczkach żadna z nas nie lubi chodzic:)

Gość ciakoooo
miałam na myśli bardziej powazne odpowiedzi...chyba nie mam do czynienia z jakimiś dziećmi tylko raczej dorosłymi osobami,więc prosze sie wypowiadać jak dorosłyczłowiek....:classic_cool:

Gość Fafinette
stańcie naprzeciwko siebie i pierdolnijcie się baniakami, jak koziołki z Poznania

Gość znajdz sobie lekką pracę
na coś tak niepoważnego oczekujesz poważnej odpowiedzi???????

Gość lopae
wymieńcie się swoimi płynami ustrojowymi :P

Gość ciakoooo
hmmm....może i to jest niepoważne,aczkolwiek miło będzie kiedyś znaleźć taki łańcuszek z połówką serduszka i przypomnieć sobie dobre czasy...ze kiedyś taka osoba była dla mnie ważna...za kilkanaście lat kazda ułozy sobie zycie,kto wie czy ten kontak sie utrzyma,gdyż życie może sie róznie ułożyć...a taka pamiątka może sprawić,że któraś z nas kiedys ten kontakt odnowi... Także proszę,abyście napisali coś co wam przychodzi do głowy,coś symbolicznego...nie po to tutaj napisałam abyście pisali durne komentarze pod moim adresem, lecz byście coś doradzili... P.S. Tak dla waszej wiadomości, ludzie którzy wyśmiewają się z czynów lub wyglądu innych, nie mają pojęcia,że i z nich też się inni śmieją:) Także wy sie smiejecie ze mnie a ja z was:classic_cool: Peace🖐️