Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frasfrqa

Dziewczyna supermana ma przesrane!!!

Polecane posty

Gość frasfrqa

On pracuje, studiuje, działa w organizacji charytatywnej, działa społecznie, pomaga wszystkim naokoło, sam dla siebia, anie dla mnie nie ma czasu. Rozumiem. Wszystko rozumiem, cieszę się że sie uczy, że pracuje, że jest takim dobrym człowiekiem. I nie chcę by się zmieniał. NIe. Wkurza mnie jednak, że codziennie się ze mną umawia i ani razu przez ponad tydzień się nie spotkaliśmy. NIe mam pretensji o to, że był taki zajęty. Mam żal o to, że umawia się i nie dotrzymuje słowa. MOgę czekać na niego 2 miesiące, ale chcę by tego dnia był ze mną na pewno! Dzisiaj jestm umówiona z koleżankami na imprezę. Zasatnawiam się jak postąpić gdy zadzwoni do mnie i zaproponuje (jak zwykle) abyśmy się spotkali. Powiedzieć mu, że idę dziś z dziewczynami, ale chętnie zobaczę się z nim jutro? Czy może zrezygnować z imprezy a spotkać się z nim? A jeżeli znowu się okaże, że nie mozę przyjechać bo ktoś go potrzebuje? :(((

Gość frasfrqa
:(Ale boję się ze on się poczuje urażony, żę się obrazi, że poszłam na imprezę mimo że on chciał ze mną gdzieś wyjść. Ale on też przecież musi umieć czekać!

Gość frasfrqa
nikt nic nie powie?