Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graczykowa27

Facet z ktorym sie spotykam ma one i dziecko.

Polecane posty

Gość graczykowa27

Jak sie o tym dowiedzialam pregrebalam neta i znalazlam.Jego zdjecia z zona i dzieckiem.

Gość GHASONGLNGKM
a po jakiemu ty piszesz:D?

Gość ciekawska miotła
Kolejna naiwniara :(

Gość graczykowa27
Po polsku.Tylko klawiatura mi szwankuje.

Gość graczykowa27
Ale w jaki sposob mialam sie o tym dowiedziec.Mowil ze jest sam.Mamy staly kontakt.Przyjezdzal do mnie co weekend.Na 2 dni.Sobota niedziela.Zadnych podejrzanych telefonow podczas bycia razem.

bardzo dużo jest takich, co obiecują złote góry, mówią że jestes najważnejsza...a potem okazuje się że ma żonę i dzieci.

Gość jhbfgjhk
moze jest w separacji, lub odszedl zapros go i pogadaj.

Gość ciekawska miotła
Żonie pewnie opowiada, że w weekendy pracuje zagranicą :D

Gość znowu króliczek
bo to twój 4 topik o nim...i wiem, ze przez 2 tyg nie przyjechał choc obiecywał....teraz piszesz, ze sie spotykaliscie??kłamczucha, no!!!

Gość graczykowa27
Ale nic mi o tym nie powiedzial. Jak doszlam do tego.Cos przestalo mi sie podobac w jego zachowaniu. Przesukalam neta.On nie ma konta na naszej klasie. Wiec wpisalam jego nawisko i miasto i wyskocylo kilka osob. Min. jego ojciec.I mial zdjecia z wnukami.A wnuk jest identyko jak moj " facet'.Nawet podpis pod zdjeciem."Mały tomeczek".A moj to tomek.Czy to zbieznosc.

Gość Potężny Stefan
no i co z tego, nie może się na nowo zakochać?

Gość graczykowa27
Spotykamy sie od 4 miesiecy.Zdazylo sie tylko 2 razy ze widzielismy sie raz na 2 tyg.A tak to co tydzien.Przyjezdal w sobote w poludnie a jechal do siebie w niedziele o 18.Telefon mial zawsze wlaczony. On nic niewie ze ja wiem o wszystkim.

Gość znowu króliczek
pieprzysz, poznajemy cie

Gość może ma dziecko
a nie jest z matką dziecka, może jest po rozwodzie. a może co innego. zapytaj go.

Gość Powiedz o tym jego zonie
Nalezy sie im obydwojgu.

Gość Moja skromna refleksja
Mialem podobne doswiadczenia do Twoich Autorko, tylko ze jestem facetem. Kobieta byla na tyle odwazna, ze powiedziala mi, ze ma meza i dziecko po 4 pojsciu do lozka. A przedtem serwowala mi czule slowka i twierdzila, ze jest stanu wolnego.

Gość graczykowa27
Napewno sa razem.Internet jest zrodlem informacji i mozna sie dowiediec wszystko.Fatk obraczki nie nosi.Ale mozna zdjac.

Gość to znowu kroliczeka
przeciez byl u ciebie tylko na 1 dzien,raz. zalozylas o tym 3 topy. a teraz piszesz, ze co weekend jest u ciebie. babo, jestes wariatka. musialabys sie leczyc.

Gość no to już się chyba
nie spotykasz. No chyba że lubisz rozbijać rodziny :P :D i łapac sobie takiego typa

Gość graczykowa27
Dowiedzialam sie o tym kilka dni temu.On sam wyczul ze cos jest nie tak.Jestem jakas inna.Pytal sie co sie dzieje.Nie powiem ze wiem o zonie i dziecku.W tym tyg. nie widzimy sie.Musialam wymyslec cos zeby nie przyjechal.

Gość kalakma
No jeśli Cię kocha to pewnie biedna, musiałaś mu bardzo nakłamać:O:( Jak się teraz czujesz z tym kłamstwem? Niekoniecznie on musi mieć żonę. Może to, co znalazłaś to wcale nie są niezbite dowody świadczące o tym, iż on posiada żonę i dziecko.

Gość graczykowa27
Ja jakim klamstwem.To on mnie oszukal.Mowic ze jest wolny a naprawde ma zone i dziecko.

Gość kalakma
Napisałaś, że musiałaś coś wymyślić, aby on dziś nie przyjechał. Więc musiałaś go okłamać. O to kłamstwo pytam. A on może wcale Cię nie okłamuje, skoro co weekend spędza chętnie z Tobą i poświęca Ci swój wolny czas.

Gość graczykowa27
zastanawia mnie to ze.Jesli ma zone- to razem mieszkaja.Telefon ma zawsze wlaczony nawet w nocy.I wczoraj wieczorem rozmawialismy.zadzwonilam o 23 normlanie odebrał i ze mna rozmawial.Dzis z rana sms i zadzwonil. Co tu jest grane.

Gość a moze być tak, że ma
popularne nazwisko i jest dwóch tomków xxx w jego mieście?

Gość graczykowa27
Jest wlasnie jeszcze 1 tomek o tym samym nazwisku.Ale niewiem w jakim wieku jest. Ale te dziecko jest identyczne jak on.Wiec to jest jego dziecko. Ale dlaczego to przedemna ukryl.???????

Gość szujcza
a) zbieznosc nazwisk b) zona wyjechala zagranice np do pracy na dluzszy okres czasu i facet sie nudzi, ma czas etc. jesli zagranica jest rodzina, to dzieckiem moze zajmowac sie ktos, a ona pracuje sobie tam. Jak sie oblowi troszke, to wroci. Albo i nie.

Gość Nic z tego nie bedzie
cyt. "Ale dlaczego to przedemna ukryl.???????" Zeby Cie omotac, zaliczyc i porzucic. Czy tak trudno to zrozumiec? Olej tego frajera i znajdz sobie porzadnego faceta, a nie manipulatora i klamce.