Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzztaakajestem

jestem uzalezniona

Polecane posty

Gość juzztaakajestem

jestem uzalezniona od zonatych facetow, zaliczylam juz ich dziesiatki i uwielbiam miec swiadomosc ze zona czeka na niego z obiadkiem i sie martwi a on wtedy mnie posuwa, uwielbiam jak cierpia z mojego powodu te glupie cipy

Gość juzztaakajestem
te ktore mysla ze maja wiernych mezow a oni mnie posuwaja

szczerze Ci zycze, zeby Cie kiedys w zyciu spotkalo cos bardzo przykrego...najlepiej smierc kogos bliskiego, albo np...HIV milego dnia zycze

ale pamiętaj ze w ich oczach jesteś tylko zabawką którą mogą bzykac kiedy chcą...później wrócą do swoich żon..do swojego życia a ty jesteś tylko epizodem..małą plamką na sumieniu....Tobie pozostaje tylko złudne dowartościowanie...ale obudzisz się z ręką w nocniku kiedy okaże sie że życie minie ci tylko na byciu dz...ą którą miał kazdy.

Gość kolorowy wiatrak
Ty dajesz d*py, kiedy one starają się być przykładowymi żonami, to one ich kochają a Ty się nimi bawisz...skaczesz z kwiatka na kwiatek i myślisz że możesz mieć każdego. A oni nie patrzą na Ciebie tylko na twoją d*pę i myślą jak tu Cię wykorzystać. nie muszę mówic za kogo uchodzisz

Gość juzztaakajestem
głupie pizdy jestesci bzykam waszych mezow hahahaha

Gość juztaakazciebies**ka
a widzisz może te żony wiedzą, że ich mężowie je zdradzają, ale mają to w d***e bo wiedzą, że jesteś dla nich nic nieznaczącym epizodem, bezmózgą istotą, którą oni posuwają bo wiedzą, że z kimś tak głupim i tak nigdy nie mogliby być...