Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulbas

W dzisiejszych czasach trzeba myslec tylko o sobie!

Polecane posty

"kasa działa jak magnez " :D:D:D:D:D:D Przyciągnięcie czegoś magnetycznie zniewalającego np. suplementu magnezu jest o wiele łatwiejsze niż sięgnięcie po niewątpliwie cięższy słownik, kóry jak magnez przyciąga do kasy żądnego wiedzy posiadacza pokaźnego konta... :)

No to chyba tez jest orientacja dla mnie, ale nie wiem czy powinnem o tym mowic na glos.

Gość narazie to jest spor oto
ale fakt podobno to trzebia orientacja :D

Może to i dobra idea. Żyjesz jak chcesz, dbasz tylko o siebie, nie musisz zadowalać kogoś, kto być może na to nie zasługuje, tylko ciągle czegoś chce, krytykuje. Możesz mieć wyjebane na wszystko i wszystkich. Tylko trudno sie troche utrzymać w tym postanowieniu, kto wie może sie zakochasz, a ta druga osoba bd chciała ślubu czy dziecka i co wtedy? Olejesz ją?

Nigdy nie bylem zakochany, wymiotowac mi sie chce jak slysze o takim uczuciu:)

Skoro tak to spoko :P tylko że jeszcze kawał życia przed Tobą- wszystko sie może zdarzyć :p życze wytrwałości

Podszywie to sobie badz:P a fotek nie daje:P i co jeszcze??? moze link na nasza klase:P??

Gość nie wstydz sie geju
hahahahahaaaa

a już myślałam, że ten temat jest o czymś innym, uważam jednak inaczej niż autorka, trzeba mieć troche egoizmu w sobie to fakt ale nie wiem czy aż tak, żeby żyć kompletnie jak robinson cruzoe.

Gość tylko robi
pietaszka tam a kto tam ich wie czy oni.... :D ale fakt trzeba byc egoista juz dawno to zauwazylem u siebie ale dobrze mi z tym narazie nie mam na co narzekac

Gość tylko nirobi
Zyc szybko Umierac mlodo :D:classic_cool:

Gość Zuzanna AmeIia
Jestem stara panna po 40 :classic_cool:

Gość mam w d who
aseksualizm i homoseksualizm to dewiacje i w dupie mam to co twierdzą cioty z WHO

Gość to daj namiary
to wyperswaduje twoje poglady na temat co to jest... :classic_cool:

Gość DiscoDiva
a ja choć jestem kobietą to zgadzam się z autorem :D nie chcę męża, nie chcę dzieci i całego tego cyrku. oczywiście wszyscy (zwłaszcza koleżanki) się dziwią i próbują mnie "naprawić", bo jak to kobieta nie pragnąca męża i dzieci?? przecież to herezje jakieś hahaha :D :P trudno, urodziłam się egoistką i nie mam zamiaru tego zmieniać, bo mi tak lepiej i wygodniej. jak mam klepać biedę to łatwiej martwić się tylko o siebie niż całą rodzinę, a jak mam być zamożniejsza to kasę też lepiej wydać na siebie niż pieluchy dla dziecka i inne pierdoły.

Gość mam w d who
to daj namiary to wyperswaduje twoje poglady na temat co to jest... Daj namiary na siebie pedale

Gość no to rączka DiscoDiva
🖐️

Gość A ja jestem kobieta i tez sie
zgadzam. Z tym co pisze Disco i tyle w temacie.

Gość Zuzanna AmeIia
Ma wolne.

Gość ty daj namiary lamusie
zaraz cie zmienie na chlopczyka do pukania

Gość zajebisty27
mam to samo zdanie co autor nawet kiedyś myślałem o rodzinie ale w dzisiejszych czasach KOBIETY PO PROSTU NIE ZASŁUGUJĄ na to, żebym dla nich zapierdzielał całe życie, za dużo kurestwa i kłamstwa widzę A przy okazji powiem, że w przyszlym roku będę już adwokatem a teraz pracuję jednej z najlepszych kancelarii więc nie jest to brak kasy ani ambicji poza tym jestem hetero i teoretycznie może nawet i chciałbym założyć rodzinę - kiedyś miałem takie mysli ale po prostu jestem rozczarowany poziomem kobiet w Warszawie i skoro dają one dupy za nic np. dresom to niby dlaczego jako adwokat mam takiej zapewniać szczęsliwe życie to byłaby dla mnie osobiście zniewaga

Gość otóż to adwokat
:D:Ddają takim łysym dresom dupy to niech spierdalają

Gość nielubiący pedryli
ty daj namiary lamusie zaraz cie zmienie na chlopczyka do pukania ciekawe że pedały są mocni tylko przez internet :D

Gość zajebisty27
nie powiem żeby mnie to cieszyło i jako dziecko żyłem z szczęsliwej rodzinie więc w sumie mógłbym taką stworzyć, ale kobiety po prostu ROZCZAROWUJĄ swoim poziomem kurestwa TO JUZ NIE TE KOBIETY CO KIEDYŚ w sumie sa warte tylko ruchania i same do tego doprowadzily

Gość nielubiący pedryli
W praktyce na ulicy dostają wpierdol :D

Gość nielubiacy pedryli
zapnijcie mnie w dupę, sory ze się przypierdalam ale tylko w ten sposób mogę wyrazić swój ukryty homoseksualizm