Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga079

Staramy się o dzidziusia wrzesień 2010 KALISZ!!!

Polecane posty

Gość czekolada z alkoholem
jak czytam nie ktore tematy to mi ręce opadaj :/:/:/;:/:?

zonka83 mo mnie straszniecsmiesza jacy ludzie sa bezmyslni i jakie bez sensu zadaj pytani CO DRUGA CZEMU NIEMAM OKRESU CZEMU TO XCZEMU TAMTO NIKTORE TO WOGOLE NIE WIEDZA CO TO SA TESTY CIĄZWE NAPRAWDE!!! A CO DO BADAN TO MIAL MICH TROCHE ROBIONYCH H ORLNY MONITORING CYKLU MIALM ROBIONY DROZNOSC JAJOWODÓW BADANIE ITD WSZYSTKO JEST OK ALE IDZIEMY ZNOW Z MEZME W LISTPADZIE DO INNEGO LEKARZA JESZCZE A JA do innego ginekologa A JAK NIE TO PO NOWYM ROKU PODCHODZIMY DO INSEMINACJI MAZ JESZFCZE RAZ IDZIE ZROBIC BADANIE NASIENIA

MYKAM JAK COS BEDE JUTRO MILEGO WIECZORKU

Gość zonka83
czekoladka- mi tez rece opadają na czesc osob z forum. no ale jak chca to niech pisza. widzisz ja tez mam te badania za soba i po pierwszej iui jestem. a w tym miesiacu mam miec laparoskopie. ale niewiem czy bedzie ta operacja bo troszke spraw mi sie naklada i chyba zrezygnuje narazie. ale do iui bede podchodzic. moze za któryms razem sie uda. a co do nasienia to roznie to jest. raz wyjda super wyniki a w inny dzien słabe. duzo czynników ma na to wpływ

Gość Aga079
Cześć dziewczyny,fajnie,że jesteście.Ja jestem z Kalisza,też się staram o dzidizię ale jestem dopiero na początku,drugi miesiąc.Matko,jak tak czytam jak długo wy bidulki czekacie...aż się boję.Pozostaje mieć nadzieję,trzeba próbować i nigdy się nie poddawać.Ja zaczęłam od testów owulacyjnych,zobaczę czy to pomoże,w sumie faktycznie wyznaczyły owulację a to bardzo ważne.Stosowałyście? buziaki dla wszystkich starających się!

Gość zonka83
Aga - fajnie ze juz jestes:) widzisz my tu juz sobie rozmowy ucinamy na twoim topiku:) mozesz napisac do jakiego lekarza chodzisz? ja nie stosuje testów owulacyjnych - chodze na monitoring wiec dokładnie wiem kiedy owulacja

witajcie!!! ja często stosowałąm testy owulacyjne i pokazywaly zawsze 2 kreseczki i bylo bara bara ale ciązy jak niema tak niema.Zawsze sie przed @doszukiwałam objawów ciązy jak np:bołe jajników ,bóle brzucha piersi a to zawsze bylo na zbizająca sie @ terz juz inaczej do tego podchodze i uwierze dopiero jak zobacze 2 kreseczki na tescie ciązowym ale to tez by bylo trudne mi do uwierzenia albo kilkanasice dni spozniajacasie @ to wtedy...

Gość zonka83
czekolada - mam tak samo. objawow kiedys szukalam i zawsze cos znalazłam. mi nigdy @ sie nie spoznia wiec testów nawet nie zdaze zrobic. no ale kiedys wkoncu sie uda. musi!

zonka83 a ty skad jestes????no kiedys sie uda moze tylko to jest pytanie kiedey za rok ,wa ,trzy 2 lata tob i tak jest juz duzo

Gość zonka83
jestem z okolic kalisza a Ty?

Gość Aga079
Czesc,ja chodze do Kurpika,to dobry lekarz,podchodzi do pacjentek bardzo poważnie,bada zawsze każdą możliwość.Dzięki Kurpikowi moja kuzynka ma dzidzię,zauważył torbiel czy cuśl,której nikt inny nie widział!No i ciach ciach i chłopczyk jest na swiecie:)Ja już długo do niego chodzę,jestem zadowolona,a wy do kogo chodzicie? Z tymi testami owul to się okaże,raz testowałam ale po owulacji cały czas wychodziły na nich dwie krechy. Buziaki dla wszystkich,oby na porodówce w Kaliszu zaczęli jakis remoncik to dla nas za 9 m-cy jak znalazł:)Wersja optymistyczna:) Idę coś zjeść!papa

Aga - słyszałam ze kurpik jest dobry. ja chodze na rajskowska w kaliszu, tam przyjmuja lekarze z poznania. obecnie chodze do olejniczaka. w sumie to dzieki temu zawsze byłam kierowana na polna do szpitala i badania na nfz. a niewiem jak to wyglada u kurpika.

Gość zonka83
wysłałam z innego konta:)

Gość zonka83
Widze ze nikt tu juz nie zagląda:( szkoda...

Gość Aga079
Zonka, moze jeszcze sie rozkreci:)Jakies staraczki z Kalisza i okolic sie odezwą.Buziaki,trza do pracy!