Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linka555

Mąż, prezent, rocznica... Poradźcie!!!

Polecane posty

W tym miesiącu przypada nasza pierwsza rocznica ślubu. Bardzo chciałabym jakoś uczcić ten dzień lecz głowę mam na dzień dzisiejszy zupełnie pustą jeśli chodzi o jakiś pomysł spędzenia czasu i prezent. Pomóżcie proszę, podpowiedzcie coś.

Gość sz@r@ myszk@
no właśnie- ja mam 5 i też nie wiem co, myślałam o czyms skromnym np. koszulka supermana czy coś

A czy to MUSI być zawsze prezent? A czy nie lepiej zrobić uroczystą kolację (fajna będzie zabawa jeśli razem ją zrobicie ;)) a potem otworzycie dobre winko? Albo wybierzcie się na długi spacer,zróbcie sobie weekendowy wypad w jakieś Wasze szczególne miejsce,idźcie do kina itd. Ja akurat wolę taką formę uczenia kolejnego roku ;)

Sympatyczny pomysł z kolacją, spacerem... lecz my często robimy sobie taką kolację, często chodzimy na spacery, często jeżdzimy w "nasze" miejsca. Chodzi mi o jakieś wyjątkowe uczczenie, choć nie mam na myśli fajerwerków czy drogich prezentów! Przykładowo koleżanka skomponowała na ten dzień piosenkę dla męża - czyż nie świetny pomysł?! lecz ja akurat nie mam pojęcia o muzyce.. Jak Wy czcicie ten dzień?