Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie są muzułmanki?

Flawiusz Aecjusz

Polecane posty

Gość Jakie są muzułmanki?

Zwracam się z małą prośbą do pań, co znają islamski świat. Poznałem pewną muzułmankę (nie z zachodniej Europy) i wpadliśmy sobie w oko. Często się ze sobą spotykamy oraz piszemy do siebie. Jesteśmy ludźmi dorosłymi, pracujemy. Myślę, że oboje (a przynajmniej ja), chciałbym coś więcej. Ona mówi, że również, tylko religia pozwala jej tylko na przyjaźń. Mówi, że jakbym zmienił religię, to może wyjść za mnie. I wspominała coś o ojczystym kraju. Nie jest ona typową muzułmanką, co zakłada burki. Normalna kobieta, z wyższym wykształceniem. Zwracam się więc z pytaniem, jakie są muzułmanki i czy warto przyjąć islam? Czy warto się związać z taką kobietą? Osobiście jestem tylko katolikiem na papierze, więc zmiana religii nie jest dla mnie jakimś problemem, bardziej obawiam się zmiany miejsca życia. Jak się żyje w kraju muzułmańskim?

Gość Emmett Fitz-Hume
Jeśli masz kasę- będziesz panem i władcą. Jeśli nie masz kasy- będziesz śmieciem. :)

Gość jakie są muzułmanki
po oczyszczającym obrzezaniu bez łechtaczki, to pewno przypominają kozy w pozycji pionowej z cyckami u góry.