Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .-.Karol Lech.-.

Kocha mnie czy lubi ?????????????????????????????

Polecane posty

Gość .-.Karol Lech.-.

Dziś byłem pierwszy dzień w pracy. Pracowałem 6 h na zasadzie takiego sprawdzenia mnie czy się nadaję. Stałem za ladą i kontakt z klientem ( stacja paliw ). Doświadczenia nie miałem , z resztą to moja pierwsza praca. Mam 20 lat. No więc taka moja kierowniczka uczyła mnie. Jak podchodził klient to ja robiłem a ona mówiła co mam robić. To tyle tytułem wstępu. Ale teraz mnie ciekawi jedna rzecz. No bo jak tak staliśmy za tą kasą i nie było klientów a ona wtedy mi coś tłumaczyła to podchodziła tak blisko do mnie że się ocieraliśmy o siebie , tzn . jej biodra o moje. Tak było kilka razy. Za jednym razem spojrzała mi tak fajnie w oczy i po chwili spojrzała na policzek i znowu w oczy. Pomyslałem że może poczuła ładny zapach bo używam dobrych perfum i wody toaletowej. A była jeszcze taka rzecz że w pewnym momencie uczyła mnie jak papier do takiego urządzenia które drukuje paragony wkładać. Wysoki jestem więc się schyliłem nad ladą i manipuluję przy tym urządzeniu. No a ona wtedy mi połozyła dłoń na moim pośladku. Tak na chwilę w sumie ale nie chce mi się wierzyć że to tak przypadkowo było. Ciekawy jestem czy jej wpadłem w oko czy nie. Ona jest starsza z 10 lat ( ok. 30 ). Dzieci chyba nie ma ale męża podobno tak. Przyjęty jestem do pracy i w niedzielę znowu do pracy i będę z Basią znowu na zmianie i nadal mnie będzie jeszcze szlifować. Sprubuję się trochę rozkrećić , może i ja ją trochę podmacnę gdzieś czy coś bo dziś to taki ostrożny byłem bardzo. No to waszym zdaniem jak to jest ? Spodobałem się jej wizualnie czy może to taki okaz sympatii że mnie lubi ? Ogólnie to ona taka szalona jest i dowciapna bardzo więc może traktuje to jako zabawę , nie wiem. Odpowiedzcie kobietki. Nastolatki może nie , tylko właśnie w podobnym wieku do Basi ;)

Gość .-.Karol Lech.-.
No co nic nie piszecie ? :(

Gość Zmixovany
to nie temat sensacja wiec nie piszą :D

'urzadzeie ktore drukuje paragony' hahahahah faktycznie szlifowanie Ci sie przyda czy Cie kocha? haha wydaje mi sie, że ona po prostu sie świetnie bawi, bo łapiesz haczyk

Gość .-.Karol Lech.-.
jaki haczyk łapię ?

Gość .-.Karol Lech.-.
ej czemu nic nie piszecie ? Nie wiecie co napisać czy się wstydzicie ? Przecież na końcu tematu tyle wykrzykników dałem że go dobrze widać

Gość .-.Karol Lech.-.
jeszcze raz do góry bo pilne :D

Gość wykrzyknikow?
a nie pytajnikow? naprawde przyda Ci sie doszlifowanie:-o beke sobie kreci i tyle. widzi,żes tępy

Gość .-.Karol Lech.-.
i zapomniałem dodać że jestem gejem

Gość .-.Karol Lech.-.
Oj bo szybko piszę i tyle, stąd te pomyłki. Tępy w pracy nie jestem , szybko łapnąłem co i jak i jestem przyjęty a było tak szlifowanych osób jak ja jeszcze 7. Może tutaj wyszedłe mna głupka co najwyżej. No ale skoro połozyła mi tą dłoń na posladku i podchodziła tak blisko że się ocerała o mnie to chyba coś może no wiecie. Nie to że kocha bo to oczywiste że nie , tak tylko napisałem licząc na większy odzew tutaj. Ale może poprostu fizycznie jestem atrakcyjny dla niej albo to okaz sympatii ?

Gość .-.Karol Lech.-.
i lubie wielkie murzyńskie pały

Gość .-.Karol Lech.-.
Oprócz podszywów wypowie się ktoś ?

Gość wykrzyknikow?
mozna szybko pisac ale przy tym mozna zrobic literówkę ( jesli wiesz co to jest ) a nie uzywac wiejskich słów nie pasujacych do niczego :-o i na dodatek sie wykrecasz... prostak. znam takich w praktyce i wiem co to znaczy a poza tym to z wygladu tez pewnie chlystek jestes

Gość monia32wrocek
Mi się wydaje że wpadłeś jej w oko. jesteś młody , pewnie przystojny i ją podnieca to że takiego chłopaczka sobie szkoli. Ja też już kilku takich syneczków szkoliłam i bardzo mnie to podniecało. Mówiłam im co mają robić a oni grzecznie robili. Nawet nie pyskowali nigdy bo wystarczyło że się uśmiechnę do nich i odrazu maślane oczy do mnie robili :D Jeden to był taki że miałam ogromnę ochotę na niego ale jakoś zabrakło mi odwagi. Ale w tyłem go klepnęłam pare razy i on mnie też. Tak nieśmiało się wtedy czuł ale ja marzyłam żeby jeszcze raz to zrobił :D Ale on nie. Szkoda.

Gość .-.Karol Lech.-.
Z wyglądu to raczej pod ciacho podchodzę chyba. Taki typ Kurzajewskiego ze mnie ( dziennikarz sportowy ). Też okulary , czarne włosy nastroszone i usmiech przypięty do twarzy.

Gość .-.Karol Lech.-.
monia Myślisz że mogę do tej mojej Basi jakoś odważniej spróbować ? Nie chodzi mi o broń boże związek jakiś bo ona nawet specjalnie nie jest za ładna. Ale ona ma to coś w sobie. Taka dowcipna jest i szalona i mnie to kręci. Często jak coś źle zrobiłem to ona : Nie tak kotku :D Jak mi tą dłoń połozyła na posladku to w ogóle już tak mi się to spodobało że o mały włos też bym tak nie zrobił. Ale ja na początku zawsze niesmiały jestem i się nie przełamałem. Poza tym wolałem być ostrożny. Ale teraz sobie tak po powrocie do domu pomyślałem że może mogę się rozkręcić no bo w razcie czego gdy dam jej klapsa w pupę i coś powie to powiem że ona też mnie smyrała :D Podnieca mnie ta Basia i jakoś tak mam ochotę jej podokuczać. Najchętniej to bym romans chciał z nią mieć ale aż tak daleko to sie nie posunę. No chyba żeby ona mnie dorwała i zaczęła rozbierać to wtedy tak :D

Gość nie słuchaj chłopczyku
wykrzyknikowa i innych co się z ciebie nabijają. Ja sama mam 37 lat i jak byłam kilka lat młodsza to też jak przyszedł młody chłopak to mu tak robiłam. Wszystko dlatego że kobiety koło 30-stki czasem mają ochotę na młode ciałko :D Mężczyźni po 30-stce zarastają brzuchem , mniej dbają o siebie. A taki syneczek jak ty ładnie pachnący i przystojny jak piszesz to łakoma kąska. Ostatnio też przyszedł taki student i czasami mam ochotę się do niego dobrać ale jakoś nie zwraca w ogóle na mnie uwagi więc nawet go nie dotykam ;) A co do ciebie to jeżeli chcesz się rozkręcić to rozkręćaj się wolniej niż ona. Żeby nie było tak że zaczniesz sobie za dużo pozwalać. Jeżeli ona powie ci dwa razy kochanie to ty powiedz raz, jeżeli się 2 razy obetrze o ciebie to ty raz , jeżeli da ci klapsa dwa razy to ty raz. Możecie mieć niezłą zabawę. Wtedy duzo lepiej się pracuje ;)

Gość wykrzyknikow?
hahaha rozbawiles mnie :D jesli mierzysz siebie w tych kategoriach to sie nie dziwie ze sobie laska kreci beke:D

Gość .-.Karol Lech.-.
wykrzyknikow Może zaraz mi powiesz że Kurzajewski jest pasztetem co ? :D Nie jest macho , nie jest taki męski i w ogóle ale wygląda na sympatycznego i inteligentnego. Tacy też mają branie. Ja w szkole zawsze z chłopaków byłem jednym z przysojniejszych. Mam powodzenie u dziewczyn ale jakoś teraz mi przeszła ochota na młode i bardziej mnie kręcą takie dojrzalsze 28-40. Basia za ładna to nie jest ale ona jest taka że umie kusić:D Chyba w niedzielę też jej trochę komplemetów puszczę , może przytulę albo obejmnę ją. Kręci mnie trochę ;)

Gość wykrzyknikow?
Kurzajewski jest pasztetem. Napewno nie zalicza sie do przystojnych a branie ma bo kobiety patrza co soba mezczyzna prezentuje i to wygląd wewnetrzny jest u nas brany pod uwagę jako wyznacznik atrakcyjnosci a nie cialo ;) choc takim modelem mało która pogardzi :D jednak tacy sa tylko do ogladania a nie zycia;P

Gość .-.Karol Lech.-.
wypowie się ktoś ?