Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwiona kobietami

Kobiety to hipokrytki!!!

Polecane posty

Gość zdziwiona kobietami

Jeśli facet da kobiecie w twarz to mówią że kobiet się nie bije, jeśli kobieta uderzy, to słyszy się że to tylko policzek, a jeśli kobieta kobiete uderzy to wtedy baby mówią że nikogo się nie bije. Sama jestem kobietą ale nie rozumiem ich.

Gość Zmixovany
hehe dobre:D

Gość jakichś dziwnych znajomych
masz. W moim środowisku nikt na nikogo nie podnosi ręki. Jakaś patologia u ciebie...

Gość zdziwiona kobietami
hmm??? napisałam to co widzę:D, wprawdzie kobiety potrafią bardziej wyprowadzic człowieka zrównowagi niż facet, przynajmniej ja mam takie wrażenie.

Gość zdziwiona kobietami
Nie umnie, u moich koleżanek.

Gość było o tym tysiąc razy
może bardziej z sensem, co ? z zasady nie powinno się nikogo bić.... co do bicia faceta przez kobietę to chyba oczywiste że facet mając przewagę fizyczną nie powinien jej wykorzystywać raczej rzadko się zdarza by to kobieta miała przewagę fizyczną nad facetem, więc w tym układzie wymierzony policzek nie stanowi dla faceta "zagrożenia" raczej uderza w jego ego a nie fizyczność walki typu kobieta-kobieta są generalnie w złym tonie tak jak popisy damskich bokserów

Gość jakichś dziwnych znajomych
skoro to twoje koleżanki, to wkrótce i ty dostaniesz, więc jednak u ciebie :)

Gość było o tym tysiąc razy
i jeszcze uzupełnienie: gdy facet bije kobietę nie tylko stosuje przemoc fizyczną ale też psychiczną

Gość zdziwiona kobietami
Ja znam wiele kobiet którym bym chętnie przyłożyła. Ja też uważam że facet kobiety nie powinien bic!! podkreślam bic ręką, oczywiście gdy w czymś do niego rzuca(np.szklanką) to niech jej odda tą szklanką lub niech ją odepchnie z całej siły.

Gość zdziwiona kobietami
Ja jestem kobietą a one kobiet nie biją:D

Gość tak ale kobieta to co święta
krowa! Są takie co wyzywają facetów. Startują z łapami. A facet to ciepłe kluchy który jej na to pozwala.

Gość zdziwiona kobietami
Właśnie o tym mówie. Moja koleżanka przystartowała raz do faceta a on ją popchnął z taką siłą na ziemie, że nie mogłam się powstrzymac i powiedziałam jej że ten człowiek ma racje że tak zrobił.