Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie podam nicka

jak zapomniec ?

Polecane posty

Gość nie podam nicka

sprawa wydaje sie byc prosta- poznalam pol roku temu faceta, stracilam dla niego glowe, on narobil mi zludnych nadziei i stwierdzil ze mozemy zostac tylko znajomymi bo on nie jest gotowy do zwiazku. Takie pierdzielenie o szopenie. Przez wakacje poklocilismy sie (wina lezy niestety w wiekszosci po jego stronie, zachowal sie ogolnie mowiac chamsko i musze z przykroscia stwierdzic nie znalam go od takiej strony ). Nie widzielismy sie ponad 3 miechy , jeszcze ta klotnia i ja zamiast o nim zapomniec to dzien w dzien mam go w glowie. "Nie potrafie o nim nie myslec. Zakochalam sie tak niefortunnie i niewiem jak sobie z tym poradzic. Jak ja mam o nim zapomniec??

Gość saorinn
zajmij sie czyms idz na fitness, zacznij biegac, sluchaj muzyki (ale nie jakiejs dolujacej) czytaj ksiazke. Wiem ze to boli i ze latwiej sie mowi a w praktyce jest zupelnie inaczej, ale wiem po sobie im wiecej zajec tym lepiej

miłość jest trudna i jeszcze jak uczuciami obdarzymy nieodpowiednią osobę cierpimy. Dlatego postaraj się zapomnieć, będzie ciężko, ale minie. Jak tu ktoś wspomniał, muzyka, fitness, jakieś wypady z koleżankami na pewno poprawią nastrój. I trzymaj się będzie dobrze. Potem jak już człowiek jest starszy całkiem inaczej do tego podchodzi, kiedyś myślałam, że świat się wali a teraz , że po co chciałam sobie zrujnowac życie i nie żałuję żadnego wyboru. Więc głowa do góry

Gość konkory
Ile macie lat?

Gość ggggggghhjj
ten facet to bajerant,manipluant,pewnie starszy

Gość nie podam nicka
facet o ile go tak mozna nazwac , jest w moim wieku, mamy po 23 lata. Niestety on jest duzym egoista i ma w dupie pewnie to ze ktos przez niego cierpi :( pewnie nawet niewie o tym co ja teraz czuje... ja staram sie zajmowac sie roznymi sprawami ale niewazne czy odpoczywam czy pracuje , to codziennie o nim mysle, niewiem to jest silniejsze odemnie, cholera ! Dlaczego musialam sie zakochac w takim egoiscie ?

Gość nie zapomniszzzzz
czesc. wiesz ja przechodze to samo. tez bylo pieknie. niby zakochani.niby on bardziej niz ja,a w polowie wakacji oslabienie relacji,konfrontacja i nagle slowa,ze nie jest gotowy. tez nie moge sie pozbyc mysli o nim.towarzysza mi caly dzien i noc. to glupie,ze dla facetow tak potrafimy stracic glowe.jeszcze na poczatku udwal,ze chce byc moim przyjacielem,a teraz zero kontaktu. ostatnio nie moglam sie powstrzymac i zrobilam straszna glupote.napisalam mu smsa,ze bardzo za nim tesknie,ze to mnie bardzo boli i co? i nic.nie odp. pewnie jakbysmy sie spotkali to by sie tlumaczyl,ze nie wiedzial co odp.,ze dla niego to tez trudna sytuacja,ze tez cierpi bo tak mi mowil przez te pierwsze tyg. a jakis czas temu zajazalam na jego profil na facebooku,a tam pelno nowych fotek z imprez. okropnie jest byc porzucona kobieta. mi tam ani muzyka ani kino ani znajomi nie pomagaja. tylko czas nam moze pomoc.a zaloze sie,ze i twoj eks facet i moj kiedys sie do nas odezwa np. na swieta z zyczeniami. to nic nie bedzie znaczyc,ale w nas znow obudzi wspomienia i nadzieje.jeszcze dluga droga przed nami.trzymaj sie.