Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vhgAVZ hVZ Hj

brzuch

Polecane posty

Gość vhgAVZ hVZ Hj

witam, od dwóch tygodni brzuch puchnie mi jak balon, nie mam problemu z wypróznianiem itd. Wygladam jak w 7 miesiącu ciaży. Do tego niesamowity ból głowy. dwa tyg temu rzuciłam palenie czy moze to mieć związek ? Dodam, ze dużo cwicze, nie jem więcej niż wcześniej i nie wiem co jest grane.

Gość kovaida
idź do lekarza! Niewiem co to może być ale napewno coś się dzieje... A może to zwykłe wzdęcia?

Gość vhgAVZ hVZ Hj
to już trwa dwa tygodnie, myślałamże przed okresem, ale wielkość brzucha i tak mnie przerażała bo jestem dość szczupła więc jestem przerażona. Okres minął a brzuch dalej jak bomba.

Gość kovaida
ja tam miałam dłuższy czas i u mnie własnie były wzdęcia, tylko strasznie mnie brzuch bolał przy tym. Ciebie boli?

Gość vhgAVZ hVZ Hj
boli, a nie w jednym miejscu, taki tępy ból, raczej na dole, czasem żołądek, nie wiem, jestem przerażona, ale miałaś jeszcze jakies objawy ? skad to sie bierze? jak leczyc ?

Gość kovaida
wzdęcia z róznych przyczyn sie mogą zrobić nerwy, albo zła dieta. Przy wzdęciach występują jeszcze gazy. Możesz mieć też zespół jelita drażliwego (bierze się z nerwów)

Gość vhgAVZ hVZ Hj
jak leczyc ? co robić ?