Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka3647

znalazlam u mojego faceta

Polecane posty

Gość oliwka3647

w komputerze zdjecia jakichs lasek;/.. wiem, wiem nie wolno grzebac itp ale wyskoczyly przypadkiem gdy wklejalam skan do painta;/.. jedna byla calkiem naga, ale twarz byla zaslonieta;/.. nie wiem co zrobic.? powiedziec? zapytac? o losieee.. dodam, ze jestesmy ze soba dlugo, mamy po 25 lat, i nigdy nie dal mi powodow bym cos podejrzewala.. ale te zdjecia wybily mnie z rownowagi;/..

Gość rereyhgfhghgfhfhfg
Zerwij z nim! To świnia! ;)

Gość niezapominajka Ajka
A to są zdjęcia takich dziewczyn których zdjęcia są umieszczane na jakichś stronkach? są one wyretuszowane? sztuczne cycki, masa make-up'u itp, Czy takie zwykłe fotki jakie może zrobić każda z nas?

Gość niezapominajka Ajka
Ja tam też bym się wkurzyła. W ogóle może któryś facet mi wytłumaczy po co trzyma takie zdjęcia? co z nimi robi?:P Tylko zeby popatrzec? czy cos wiecej?

Gość wali konia przy fotach no...

Gość nie do wiary!!!
To debil! Próbuje kręcić z laskami za Twoimi plecami, a może już to robi- musisz koniecznie z nim to wyjaśnić! Ile jest tkich co piszą: - cześć ile masz lat? - XX, aha ja tyle a tyle- masz dziewczynę - mam - ona Ci nie wystarcza? -nie szukam wrażeń... i się umawiają na spotkanka ;(