Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaa675\

rachunek za pobieraczek? co robic;(

Polecane posty

Gość onaaaaaa675\

Szanowna Pani kowalska, Dnia 13.09.2010 z komputera o adresie IP 83.22.55.245 zamówiła Pani na stronie Pobieraczek.pl naszą usługę i do dnia dzisiejszego jeszcze nie została ona należycie opłacona. Z uwagi na to, że poprzez rejestrację na stronie zawarła Pani z nami umowę o świadczenie usług Usenet na podstawie ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. Nr 144 poz. 1204), doręczamy Pani niniejsze wezwanie do zapłaty. Jednocześnie informujemy, iż dalszy brak uiszczenia należnej kwoty spowoduje poważne konsekwencje prawne. Następstwem wszczęcia przez nas przeciwko Pani stosownych czynności prawnych mających na celu wyegzekwowanie należności wraz z ustawowymi odsetkami za każdy dzień opóźnienia - będą dodatkowe koszty postępowania windykacyjnego, sądowego a następnie komorniczego. W stosunku do osób uchylających się od terminowej zapłaty możliwe są następujące kroki prawne: - przekazanie sprawy profesjonalnej firmie windykacyjnej, - przekazanie sprawy profesjonalnej kancelarii prawnej, - postępowanie sądowe, - komornicza egzekucja należności, - Wpis do Rejestru Dłużników Niewypłacalnych, który wiązać się może m.in. z odmową udzielenia kredytu lub leasingu a nawet całkowitą utratą wiarygodności w kontaktach handlowych. W związku z tym wzywamy Panią do dobrowolnej zapłaty należnej kwoty w wysokości 94,80 PLN w ciągu 5 dni od dnia otrzymania niniejszej wiadomości. Istnieją dwa sposoby opłacenia należności: 1. Poprzez usługę Dotpay dostępną pod następującym adresem: https://ssl.dotpay.pl/?pid=CY12NK198LUZH4ZQNER4R48HRUHYK9EZ Prosimy postępować zgodnie z instrukcją wyświetlaną na ekranie oraz podanie adresu email użytego przy rejestracji w serwisie Pobieraczek.pl. 2. Poprzez przelew bankowy na następujące dane: Nazwa odbiorcy: Eller Service S.C. Numer rachunku: 36 1600 1303 0004 1002 2832 0150 Tytuł przelewu: Pobieraczek5 - cynamonek@poczta.onet.eu Gotowy blankiet wpłaty możecie Państwo wygenerować pod adresem http://www.pobieraczek.pl/przelew.php?eml=iotxgjSof81hAK%2FFpnT1Z3gFTZ9xVzlm W razie pytań prosimy o kontakt z biurem obsługi klienta pod adresem bok@pobieraczek.pl Z poważaniem, Zespół Pobieraczek.pl co ja mam robić? zalogowaam sie na fałszywe dane

Gość Głupie babiszony!!
KOBIETO!! TA AFERA BYŁA 2 LATA TEMU WE WSZYSTKICH TELEWIZJACH!! NIC IM NIE PŁAC, IDŹ NA POLICJE I MIEJ ICH W DUPIE! NIC NIE PODPISYWAŁAŚ!

Gość onaaaaaa675\
tak,mailem

ktos wyzej ma racje... idz z tym na policje bo byla gruba afera w tv nawet o tym. Pobieralas cos?

Gość Głupie babiszony!!
Możesz im wysłać w meilu zwrotnym 17 takich emot: :D :D :D Bo mogą cię w dupe całować, niech cię podadzą do sądu i tak wygrasz, bo kiedyś była afera z nimi i bulili ludziom kosmiczne odszkodowania.

moja kumpela tez dostała takie mail i podobno zapłaciła ta kare , bo niby słyszała ze z nimi sie itak nie wygra - ale ja tam nie wiem

Gość onaaaaaa675\
nic nie pobierałam nawet ;// ale jak pojde na policje to co im powiem jak tam podałam fałszywe dane

Gość Też byłam ofiarą pobieraczka!!
Moja rada: Wydrukuj tego meila i podetrzej nim dupe. Nic ci nie mogą zrobić, jeśli jednak się boisz to idź na policje.

Gość zespol Pobieraczek
rany, nawet nikt się personalnie nie podpisał pod tym mailem a Ty w to wierzysz :D to nic niewarte słowa, nie mają żadnej mocy prawnej,

Gość Też byłam ofiarą pobieraczka!!
dzielwoj - Wiem, sama też tak zrobiłam bo akurat nei miałam papieru :D :D :D

Gość onaaaaaa675\
skoro tak mówicie to chyba nie bede tego brac na serio

Gość rennia 23
a co się tym pobieraczkiem pobiera?

Gość onaaaaaa675\
filmy,muzyke

Gość a mozecie przyblizyc
jaka byla afera? Lubie afery :D a o tej nic nie wiem. I co to jest ten pobieraczek?

Gość piczkaxxxxxxxx
no afera byla ale niektorzy ludzier niewiedza co sie nawet dzieje w kraju , jak moj chlopak np, tez byl posrany jak cholera a ja mu mówiłam ze gówno mu mogą zrobic, tez podał falszywe dane , olej to , zmien maila i chooj z nimi

Gość wystrasznona
Czy mówicie, ze nie trzeba płscic? Dostałam wezwanie i nie wiem co robić. Czy ktoś miałam powazne problemy po nie zapłaceniu? A moze napisać rezygnację?? Prosze o odpowiedź. Pozdrawiam

Gość fan nabieraczka
poważne instytucje działające przez internet wysyłają umowe na meila jako pdf lub doc i po wydrukowaniu odsyłasz kopie podpisaną (firmy ubezpieczeniowe,banki internetowe itd).tak więc naciągaczek. pl powinien znaleźć się w komplecie albo w mamrze albo bardziej humanitarnie w psychiatryku.oczywiscie to musi sie dziać w normalnym kraju

Gość kieka
Nic nie musisz płacić :) Zwłaszcza jak podałas falszywe dane, to niby od kogo bedą żądali pieniędzy. Też sie na tym zalogowałam jako pani XYZ i potem dostawałam od nich co pare dni maile ze Pani XYZ ma zapłacić:D wiadomości przychodzily co pare dni ze mija mi termin zaplaty,potem ze jak nie zaplace w ciagu 3 dni to sprawa idzie do sądu i potem cos tam jeszcze. Po ostatnim mailu o sądzie jest cisza a było własnie ze 2 lata temu. Nie boj nic, tu chodzi o to ze duzo osob zwłaszcza te ktore podaly prawdziwe dane sie nabierze i wystraszy i przesle im te 100zł i zawsze na tym zyskają ale nie mogą zrobic nic zeby tą kase od kogoś sciagać bo sami dzialaja nielegalnie:)

Gość kieka
no i właśnie nie podpisywałaś żadnej umowy;)

Gość a nawet jak dane prawdziwe
to ci mogą skoczyć !!!Nie poidpisałas zadnej umowy .A \ze z twojej poczty ...a cóż to znaczy ...a moze złośliwa tesciowa mnie chciała wrobić :P olejcie to ja tez dostałam juz chyba ze 2 razy ...mam to gdzieś naciągacze !

Gość ja sie wypowiem teraz
ja tam sie też zalogowałam ale wpisałam fałszywe dane, imie, nazwisko i miejscowośc jedynie majl jest prawdziwy wiec chyba mogą mi naskoczyc?

Gość Stary Wyga
kare te skurwiele zapłacili,mają nowy regulamin i obecnie masz trzy miesiące na zrezygnowanie z umowy najlepiej na ich adres listowna rezygnacja z ich usług za potwierdzeniem acha UWAGA TE KURWY działają teraz legalnie i mają wszelkie prawa jeżeli ktoś nie dotrzyma umowy ,ja w marcu 2010 wypowiedziałem im umowę listem poleconym i napisałem też w nim ze mogą mi ma kuta-a skoczyć i sram na nich wszystkich i ze ich totalnie olewam .Moja córka podpisała z nimi umowę w styczniu 2010 i musiałem z nimi zerwać umowy , w czerwcu 2010 przyszła od nich odpowiedz e-mail ze jestem człowiekiem wulgarnym i dlatego oni nie widzą możliwości dalszej współpracy dlatego oni te jebane oszusty wypowiadają mi umowę .dane podane przez córkę były prawdziwe.Jeżeli macie gdzieś się rejestrować to lepiej zapoznać się z regulaminem !!!!!!!!!!!!!!!!!! żeby potem nie płakać!!!!!!!!!! Oni tez mają swoich prawników i pamiętajcie nic nie ma za darmo ---za wszystko trzeba płacić...te wszystkie polsatowskie miliony i puste sms to jest oszustwo grubymi nićmi szyte to jest wszystko podpucha dla naiwnych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość asssssaass
Ja dziś dostałam przedsądowe wezwanie do zapłaty. Mają wysłać na adres który podałam przy rejestracji- podałam tylko kod i miasto. Napisali, że znajdą mnie po adresie IP, tylko, że u mnie na osiedlu wszyscy mają to samo IP.. Wiec jak to się odbędzie?

Gość Stary Wyga
asss im nic nie odpowiadaj po prostu ich olej ,ja miałem inną sytuacje bo były podane prawdziwe dane łącznie z ip a na ciebie nie mają zadnego namiaru ,gdybyś miała z nimi umowe to oni by byli na prawie.OSTRZEGAM ---------------kto podpisal z nimi umowe ma trzy miesiące na odstąpienie od niej[poleconym i za potwierdzeniem] jezeli z tego nie skorzystacje oni sprawe mają wygraną !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czytajcie ich regulamin a mają KUR=Y JEBBBBBBBBBBBBBBBBBBBA=-E DO TEGO PRRRRRRRRRRRRRAWO!!!!!!!!!!!!!!!WYCWANILI SIę BYDLAKI!!!!!!!!!!!!!Uwaga----------liczy się umowa z nimi zatwierdzona przez was!!!!!!!!!!!!!!!!!!