Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kurusiowa

Kolczyki

Polecane posty

Doradzcie mi moze ktos wie gdzie mocniej przekucie boli w pepku czy miedzy nosem a ustami na boku jestem zainteresowana wlasnie i chce sobie zrobic piszcie

Nom nie wiem jak wytlumaczyc moze tak na boku nad ustami widzialam u kolezanek fajnie to nawet wyglada a slyszalam ze w pepku sie dlugo goi i boli przez jakis czas

Gość wspolczuje bardzo
ja sama przebijalam pepek i powiem ze boli jak diabli!

Generalnie polecam pępek, mi goił się w miarę szybko, twarzy sobie nie oszpecaj, kiedy bedziesz go chciała wyjac i bedzie widoczny slad a to juz nie bedzei Ci sie podobalo, a kolczyk w pepku nie jest widoczny, a kiedy jestes w kostiumie czy w bieliznie to wyglada mega sexy:)

Gość wspolczuje bardzo
ja sama przebijalam pepek i powiem ze boli jak diabli!

ja robiłam w salonie, kobitka mi zamrozila go i nic ale to nic nie poczulam, odrobine leciala mi krew ale smarowałam pozniej Triderm i ładnie sie zagiolo

Gość załóż sobie na napletek
łechtaczki, bardzo pożyteczne przy masturbacji

A przebijal ktos w salonie powiedzcie jaki bol straszny i ile sie wam goilo?ja mialam przekuwany w nosie nie dawno i zostala mi dziura nie wiem czy zle mi przebila bo papral sie i gule jakas mialam co chwile i wyciagnelam calkiem :( nie wiem dlaczego w jezyku mam do tej pory i jest dobrze :)