Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 brylantynka

Sw Rita , Jan Pawel II czy wymodliliscie cud ?

Polecane posty

Go艣膰 yiikx
艣w Rita czyni cuda. Mnie uzdrowi艂a po wielu latach choroby. trzeba si臋 tylko modli膰 i wierzy膰 oraz b艂aga膰 Boga偶eb y wys艂ucha艂 pr贸艣b , najlepiej odmawia膰 Koronk臋 do Mi艂osierdzia Bo偶ego.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
艢wi臋ta Rita jest cudowna wys艂ucha艂a mnie w bardzo trudnych sprawach wiem co m贸wie bo to prawda na sowim do艣wiadczeniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢w. Rita jest cudowna, wys艂ucha艂a moje modlitwy i to dzi臋ki niej mog臋 by膰 nadal szcz臋艣liwa, b臋d臋 poleca膰 j膮 wszystkim. M贸j ch艂opak le偶a艂 w szpitalu po wypadku w 艣pi膮czce i na prawd臋 by艂o ci臋偶ko, w ka偶dej chwili mog艂am go straci膰, dzi臋ki codziennym modlitwom przez 2-3 tyg. do 艢w. Rity i Matki Boskiej powraca mu zdrowie, wybudzi艂 si臋 ze 艣pi膮czki i stan zdrowia poprawia si臋, b臋d臋 modli膰 si臋 dalej o jego zdrowie... Od zawsze codziennie si臋 modli艂am ale nie ucz臋szcza艂am zbyt cz臋sto na Msze 艣w. po tym co si臋 sta艂o na nowo si臋 nawr贸ci艂am i jestem pewna 偶e to co prze偶y艂am nie jest tylko cierpieniem a mia艂o sens, nasza mi艂o艣膰 umocni艂a si臋 a ja na nowo odzyska艂am wiar臋 w Boga... Na prawd臋 warto modli膰 si臋 do 艣wi臋tych a szczeg贸lnie do 艢w. Rity, ona na prawd臋 nie zostawi nikogo, a B贸g j膮 wys艂ucha i otrzymamy dan膮 艂ask臋, trzeba tylko wierzy膰, nie zniech臋ca膰 si臋 je偶eli modlitwa nie b臋dzie przynosi膰 skutk贸w, bo wiem 偶e po jakim艣 czasie modlitwa i tak zostanie wys艂uchana, trzeba modli膰 si臋 du偶o, pokaza膰 偶e nam na czym艣 na prawd臋 zale偶y... To nie przypadek 偶e w sytuacji beznadziejnej znalaz艂am obrazek ze 艢w Rit膮 a na odwrocie zamieszczon膮 do niej modlitw臋, to B贸g pokierowa艂 mnie abym modli艂a si臋 do niej b臋d膮c w trudnej sytuacji i cierpieniu, mog艂am straci膰 ukochan膮 osob臋, ale dosta艂a szans臋 na nowe 偶ycie w zdrowiu dzi臋ki modlitwie, to modlitwa mnie uspokaja艂a i dzi臋ki temu mog艂am co艣 zrobi膰 dla mojego ch艂opaka, jedyne co mog艂am mu da膰 to w艂a艣nie modlitwa... nie mog艂am by膰 przy nim, mog艂o sko艅czy膰 si臋 ta ca艂a sytuacja bardzo 藕le, stan by艂 na prawd臋 beznadziejny ale dzi臋ki modlitwom przetrwa艂am ja i on... Dzi臋kuj臋 za wszystko 艢w. Ricie i Matce Przenaj艣wi臋tszej za pomoc. Pami臋tajcie m贸dlcie si臋 zawsze i wsz臋dzie kiedy macie czas a uprosicie sobie 艂ask臋 kt贸rej potrzebujecie, obieca艂am Bogu popraw臋 i tak si臋 sta艂o, b臋d臋 lepszym cz艂owiekiem na pewno, bo warto za co艣 co jest wa偶ne, za dar 偶ycia i mi艂o艣膰... Podzi臋kuj臋 dobroci膮 bo nic innego nie zrobi臋 dla tych kt贸rzy si臋 za mn膮 wstawili w niebie... M贸dlcie si臋 do 艢w. Rity i odmawiajcie r贸偶aniec to pomaga przetrwa膰, uprosi膰 艂ask臋 o kt贸r膮 prosicie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Modlenie si臋 do "ludzi" to szeroka droga na pot臋pienie ew jana 14 wer 6

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja wierze w opieke aniolow doswiadczam jej codziennie modle sie do swojego aniola sroza razem z paciezem dzis modlilam sie do jana pawla ii przy pomniku w miejcu w ktorym byl w moim miescie 22 lata temu......gosc ateista neguje wszystkie tematy o podlozu duchowym nazywajac je ciemnogrodem

Udost臋pnij ten post

Dzi臋kuj臋 Ci Sw Rito za zdanie teoretycznego egzaminu na prawo jazdy, wiem, ze to dzi臋ki Tobie uda艂o mi si臋 uzyska膰 wynik pozytywny. Bardzo dlugo przygotowywa艂am sie egzaminu na prawo jazdy. Przejrza艂am caly kodeks drogowy, podr臋cznik, na okr膮glo rozwi膮zywa艂am testy. Kiedy tylko zacz臋艂am egzamin, napotkalam sie na kilka skomplikowanych i podchwytliwych pyta艅, ktore to zaburzyly moj zdrowy rozs膮dek. Podczas egzamniu przezylam niesamowity stres, ktory mi narzucil watpliwosc w zdanie tego egzaminu. Przy ostatnim pytaniu bylam niemalze pewna, ze nic z tego... Strach i niepewnosc nie pozwolily mi jednak nie myslec o Sw Ricie i blaganiu o pomoc. Modlitwa pomogla - pomimo tak skomplikowanych pytan - na ekranie zobaczylam wynik POZYTYWNY! Bylam przeszczesliwa, wierzylam, ze tylko dzieki Sw Ricie i jej wstawiennictwu przeszlam ten egzamin :) Zaufajcie Sw Ricie - ona Was nigdy nie zostawi bez pomocy :) Dzi臋kuj臋 Sw Rito i prosze o dalsze wsparcie. Modl sie za nami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marioliia
Fundacja Pomocy Ubogim 艢w. Rity z Cascia (www.fundacjaswietejrity.pl) zwraca si臋 z pro艣b膮 o wsparcie dzia艂a艅 statutowych na rzecz os贸b potrzebuj膮cych, a przede wszystkim modernizacji O艣rodka Wsparcia Rodzicielskiego z Punktem Przedszkolnym, b臋d膮cego odpowiedzi膮 na problem zwi膮zany z kryzysem rodziny, trudno艣ciami materialnymi, wychowawczymi i emocjonalnymi oraz pomoc w opiece i przygotowaniu do nauki szkolnej dzieci z rodzin o ni偶szym statusie materialnym. Darowizny na ten cel mo偶na wp艂aca膰 na numer konta 20 1240 4911 1111 0000 5328 0758 Ofiarodawcom (pow. 20 z艂) wyrazimy wdzi臋czno艣膰 w postac***i臋knego kalendarza na 2015 r. z miejscami kultu 艢w. Rity w Polsce. Wszystkich darczy艅c贸w zapewniamy o modlitwie do naszej Patronki 艢w. Rity.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosz臋 o 艂ask臋 uzdrowienia z nowotworu mojego m臋za

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja osobiscie daje swoje swiadectwo jestem nieczysta glupia beznadziejna a sw Rita i tak mnie wysluchuje jest naprawde Cudowna Kochana sw Rito dziekuje Ci za wszystkie laski ktore wyprosilas mi u Boga Najwyzszego dziekuje Ci calym sercem przeprszam za to co dzisiaj zrobilam PRZEPRASZAM PARZEPRASZAM PRZEPRASZAM jak mozna byc tak tepym juz nie mam sil do siebie Cudowna Sw Rito jezeli nie chcesz juz spelniac mojego zyczenia to daj mi znac o tym we snie zrozumiem przepraszam Kochana Ty jestes dla nie taka dobra a ja co przepraszm ale Najdrozsza ukaz w sposob jaki tylko zechcesz ale nie w ten prosze Kochana zlituj sie nad tak marnym pylem jak ja Kocham Cie i podziwiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czy do 艣w. Rity mo偶na modli膰 si臋 o schudni臋cie? Waga bardzo mnie blokuje. Gdybym by艂a chudsza jak kiedy艣 moje 偶ycie by艂oby 艂atwiejsze. Przyty艂am po z艂amaniu nogi z licznymi powik艂aniami. Nawet chodzenie sprawia mi problem a co dopiero uprawianie jakiego艣 sportu. Dlatego przyty艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艣w Rita mi pomog艂a, ale potem kiedy do codzienniej ,,modlitwy skutecznej'' dok艂ada艂am podzi臋kowania i pro艣b臋 o dalsz膮 pomoc, nagle wszystko si臋 zawali艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艢w Rita mnie r贸wnie偶 pomog艂a w beznadziejnej sytuacji. Nie b臋d臋 tego opisywala bo nie ma sensu, jednak wierze szczerze ze postawi艂a na mojej drodze ludzi, kt贸rzy w tamtej sytuacji mi pomogli

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Pomaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
hej, od 3 lat mialam problemy z sercem. zrobilam badania, niby wyszly dobrze, ale przez ostatnie pol roku czulam sie non stop zle, juz nawet nie moglam szybko chodzic. zapisalam sie wiec do kardiologa i zaczelam codziennie modlic do sw Rity, z modlitewnika, ktory kupilismy przy kosciele w krakowie gdzie odprawiane s膮 nabo偶e艅stwa do 艣w Rity. moje zycie zmienilo sie po wizycie u kardiologa. lekarka nie stwierdzila nic powaznego, dostalam jakies witaminy i suplementy diety, ale najwspanialsze jest to ze od tej pory czuje sie rewelacyjnie, naprawde :) ja gleboko wierze, ze to cud ktory u Pana Boga wymodli艂a dla mnie 艣w. Rita. Mam nadzieje i wierze w to ze z moim sercem juz zawsze wszystko bedzie wporzadku. Wam tez polecam ta modlitwe, wystarczy uwierzyc... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jan Pawe艂 II wyprosi艂 u Boga w niebie cud uzdrowienia zakonnicy z Francji i jest to udokumentowane .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艣w. Bernadetta Soubirous wyprosi艂a u Boga w niebie ponad 70 udokumentowanych uzdrowie艅 dla pielgrzym贸w w Lourdes we Francji .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰olga
Modl臋 si臋 do sw rity i wierz臋 偶e mi pomo偶e w moim cierpieniu i b贸lu jaki mam w swoim secru z powodu mojego syna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Swieta Rita pomaga modlitwy do niej zostaly wysluchane ! Trzeba wierzyc i modlic sie a na pewno modlitwa zostanue wysluchana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja modlitwa do Sw Rity zostala wysluchana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja si臋 modle od ponad 2 miesiecy, kilk razy dziennie i nic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Sw Rito, prosze Cie o zdrowie dla mnie, uchron mnie przed operacja, niech torbiel sie wchlonie i wyjda dobrze moje wyniki u lekarza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelka

Od d艂ugiego czasu szuka艂am pracy. Pomimo dobrego wykszta艂cenia mia艂am ogromne trudno艣ci z jej znalezieniem.Gdy by艂am ju偶 u kresu nadziei zacz臋艂am si臋 gor膮co modli膰 do 艣w Rity i 艣w J贸zefa.Prosi艂am ich o pomoc,chcia艂am znale藕膰 dobr膮 i sta艂膮 prace.Gdzie b臋d臋 mia艂a dobrych prze艂o偶onych i wsp贸艂pracownik贸w.Modlitw臋 rozpocze艂am pod koniec pa藕dziernika a 2 grudnia dosta艂am prac臋.Jestem ogromnie wdzi臋czna za ich wstawiennictwo bo dzi臋ki Nim jestem tu gdzie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kam

M贸dlcie si臋, 艢wi臋ta Rita jest wspania艂a, zawsze Was wys艂ucha i podpowie co zrobi膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anonim

Chce dac Swiadectwo o 艢w. Ricie. Maz mnie zostawil, twierdzil ze juz raczej na stale. Ponad tydz mielismy zimne stosunki. Trafilam na modlitwe do 艢w. Rity przez przypadek na internecie. 聽Pomodlilam si臋 w sobote, w niedziele spotkalismy sie odnoscie spraw mieszkania i wtedy usluszalam bezwarunkowe slowa Kochanie w moim kierunku. W jego oczach widac bylo milosc i tesknot臋 za mna. Przytulil mnie czule. Zaczelismy normalnie rozmawiac W poniedzialek rowniez czulam milosc od niego , przytulal mnie znowu, we wtorek powiedzial ze wie ze do mnie wroci.. dzialo sie to co sobie wymodlilam. 聽Dziekuje Ci 艢w. Rito i prosze abysmy sie zeszli w milosci i szacunku. Modl sie za nas. Ja modle sie dalej, Was tez prosze o modlitwe za nas...

Udost臋pnij ten post