Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daxia

Co to są dopalacze?

Polecane posty

Gość daxia

To nie narkotyki? Wytlumaczcie mi o co chodzi w tym szumie medialnym, przeciez narkotyki byly od zawsze i nikt sie nie oburzal.

Gość ja tylko pytam bo dziwie
sie ze nagle jest tyle przypadkow " dzieci " ktore laduja w szpitalach po zatruciu...wczesniej tez byly narkotyki i co , nikt sie nimi nie zatruwal? zreszta sklepy z dopalaczami nie sa od 2 tygodni, a dopiero ostatnio zaczeli to naglasniac...

Gość to już lepiej
tak wam przeszkadza nagłaśnianie sprawy dopalaczy? a jakby ktoś z Waszych bliskich uzależnił się od tego paskudztwa, też by to Was wkurzało?

najprościej, środki do ekspresowego przeniesienia się do lepszego świata dwa metry pod ziemią, z jednym świętem 1 listopada

O narkotykach tez pewnymi czasy były głośno, ale narkotyki (w większości) maja jasny skład i lekarze sjuż je znają a dopalcze to niezidentyfikowane mieszanki mnóstwa przeróżnych substancji w tym trutek dla szczurów i leków To tak jakby co chwile powstawał nowy wirus którego lekarze leczą na chybił trafił

Gość ja tylko pytam bo dziwie
Kultura mam na drugie- dzieki za odpowiedz, myslalam ze to normalne narkotyki, nie wiedzialam ze jakies mieszanki. Wcale mi nie przeszkadza tylko zdziwilam sie ze jest szum wogol czegos co bylo juz daaawno temu dostepne.

dopalacze, to wykorzystanie luki prawnej, i nieważne, że ludzie umierają, liczy się kasa.....przeczytałem obszerny artykuł w gazecie wyborczej, o dopalaczach i ich kolekcjonerach.