Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeeeh

Dlaczego sie nie odzywa.....

Polecane posty

Gość bleeeeh

We wtorek spotkałam się z pewnym chłopakiem( to było nasze 2 spotkanie). Posiedzieliśmy pogadaliśmy i pojechałam do domu. W środę ustawił opis 'brak listy' więc do niego napisałam. Popisalismy chwilę i napisał że jest bardzo senny i idzie spać i że jak wstanie to się do mnie odezwie. I tak to się ciągnie. Wiem że dziś był na uczelni i przez cały czas był na gg ale się nie odezwał. I teraz pytanie... co robić... HELP

Gość mutant124
Moze był zajety, dlatego nie odezwal sie? A moze po prostu nie ma ochoty rozmawiac z Toba?

Gość bleeeeh
Nie wiem... napisać coś do niego czy się w ogóle nie odzywać?

nie odzywa sie bo jest zajęty dymaniem innej, proste!

Gość bleeeeh
Bez przesady nie planowałam z nim żadnego dziecka. Po prostu zainteresował mnie swoją osobą i jest mi troche żal....

Który to już topik z takim zapytaniem? Przecież wiadomo, że jeśli ktoś się nie odzywa to oznacza nie mniej ni więcej, że po prostu nie ma na to ochoty. Albo w danej chwili, albo w ogóle.

Gość bleeeeh
To co zrobić? Odezwać się do niego czy czekać dopóki sam napisze?

Przecież z tego, co pisałaś wynika, że już odezwałaś się do niego i Cię olał. Jeśli raz to mało, to wystaw się ponownie. Może za drugim razem zrozumiesz?

Gość bleeeeh
czyli chodzi na to ze trzeba wykasowac jego numer i dac sobie z nom siana spoko

Gość Powiem Ci prawdę...
Przede wszystkim sie nie narzucaj. Raz sie do niego odezwalas, olal Cie, wiec daj sobie spokoj na jakis czas. Jesli facet sie nie odezwie, to daruj sobie znajomosc. Szkoda czasu.

Gość bleeeeh
ale ile mozna czekac?

Gość Powiem Ci prawdę...
Ile mozna czekac? Sama sobie odpowiedz na to pytanie. Ja po tygosniu nie odzywania sie z jego strony ucielabym kontakt.

Gość bleeeeh
No ok. podziękuję mu za znajomość i baj...

Gość poszukaj innego, zainteresowa
nego

Gość bleeeeh
hehe ale gdzie go znaleźć?

Moim zdaniem nie ma za co dziękować, niezależnie od tego czy to szczere czy ironiczne. Ale widzę, że kusi Cię, by jednak odezwać się do niego.

Gość bleeeeh
Oj no kusi... i to bardzo. Ale jak się odezwę to wyjdę na idiotkę. Jestem 100% przekonana że dziś na wykładach siedział na gadu i się nie odezwał... cóż nie to nie. Chyba muszę mu podziękować za prace maturalne bo mi wysłał chodź nie wiem czy i to powinnam zrobić...

Przecież i tak zrobisz to, co zechcesz. Czyli napiszesz, bo chcesz się przekonać. I przekonasz się, ale nie o tym, o czym byś chciała. Ale to jest tylko moje zdanie. Zatem powodzenia 🖐️

Gość bleeeeh
mizantropka dzieki za rady... chyba zrobię tak jak piszesz... nie opłaca się zawracać głowy kimś kto nie ma dla ciebie czasu

Gość samorodekkiaka
A ja mam znajomego co razz sie odzywa a raz nie.Dzis np. napisal rano sms i cisza caly dzien.

Gość chicaguapa
chlopak ktory by byl toba zainteresowany nie ucinal by gadki bo jest spiacy,tylko rozmawial do rana..taka prawda..nie jest toba zainteresowany w najmniejszym stopniu.gdy do mnie zagaduje facet ktorym nie jestem zainteresowana,to tez jestem bardzo zmeczona... nie pisz do niego!!!

Gość samorodekkiaka
A jak ma na rano do pracy to kazda noc ma zarywac.?

Gość chicaguapa
ostatno rozmawialam z takim jednym ktoremu sie podobam...rozmawialismy do 3.00 rano i to ja musialam konczyc bo mi sie spac chcialo..a on wstawal nastepnego dnia o 5.30 i nie mial dosc,takze wiem cos o tym..

Gość samorodekkiaka
Ja tez zz nim rozmawialam raxz do 3 rano.Chyba 7 h.A tak to codzienie wieczzorkim po 2-3 h.

Jeśli to tylko znajomy to nie możesz wymagać od niego niczego więcej. Znajomi nie kontaktują się co dzień po kilka godzin.

Gość bleeeeh
No bo to chyba raczej tylko znajomy. No cóż trudno :) Jak się nie odezwie to świat chyba się nie zawali ;)

Gość DiscoDiva
ja takich delikwentów usuwam po prostu. ok mogę się odezwać, ale jak odpowiedzi nie dostaję, to nie czekam tygodnia, 24 godziny i baju :D