Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ciąża się nie potwierdziła,czas minął a teraz jakbym czuła ruchy

Polecane posty

Gość aniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Po miesiączce,którą miałam w marcu,podejrzewałam ciążę.Kwietniowy okrez spóźniał mi się 5 dni,wynik testu był negatywny.Potem dostałam okres w kwietniu,po którym kilka dni mnie mdliło.Powtórzyłam test-negatywny.Minęło kilka miesięcy,a ja od dłuższego czasu mam wrażenie jakbym czuła ruchy,ale bardzo słabe,rzadkie,delikatne.Z córką czułam to samo,tylko mocniej.Przecież to niemożliwe,żebym była w ciąży,bo byłby to 7 miesiąc!Cały czas mam regularny okres,ale to uczucie ruchów nie daje mi spokoju.Oczywicie biorę pod uwagę ruchy jelit,ale zanim urodziłam córkę,nigdy tego nie czułam. Czuję się trochę jak wariatka.

Gość a moze tak
do gina tepa strzalo,co???? co my tu mamy ci powiedziec?tak jestes w ciazy?czy nie,to tylko kiszki?

Gość hmmmmmmmm m
Brzuch Ci urósł?

Ja oglądam na Travel & living program Ciąża z zaskoczenia i tampełno takich przypadkó, co dziewczyny robiły na początku po 2 testy i nic nie wyszło, a potem trafiały do szpitala z ostrym bólem brzucha i od razu na porodówke:) Choć ja przed ciążą też miałam z brzuchu taki pukania i też przez to pare rzy myślałam, że w ciąży jestem, a nie wiedziałam jak to czuć ruhy. Teraz za to wiem, że są podobne,a tamte"ruchy" to były jelita:)

Gość niedługo będziesz rodzić :)