Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plissss

pomoze ktos?

Polecane posty

Gość plissss

doladuje mi ktos konto za 5 zl z plusa? wyskakuje odrazu z prosba, jest mi pilnie potrzebne, a nie mam na kogo liczyc. a krasc nie bede, zarobic nie mam jak bo jestem niepelnoletnia, a rodziny by cos im pomoc nie mam. w domu dziecka nie daja kasy na pierdoly jak to mowia. a mi jest naprawde potrzebne te durne doladowanie za 5 zl.. spotkalam cudownego czlowieka, chce z nim sie poznac, czuje ze w koncu moge byc szczesliwa, a tu nie moge przez durny telefon. mam dosyc :( heh, z jednej strony prosze o pomoc moze ktos bedzie tak dobry i da mi ta kwote, ktora moze dla kogos nic nie znaczyc a dla mnie jest wszystkim.. a z drugiej strony chcialam sie wyzalic. to tyle.

Gość plissss
neta mam tylko do23.. poznij wylaczaja, a w niedziele nie ma w ogole. nie z ruchanka, przez tel sie ruchac nie bede. myslisz ze moim wyznacznikiem szczescia jest sex? nie.

Gość plissss
a po 2 ta osoba to dziewczyna, fajnie byloby miec przyjaciolke.

Tak własnie myślę. Myślę że jesteś pustą małolatą dającą dupy na prawo i lewo i własnie brakło ci kasy na kącie żeby móc się umówić z kolejnym klientem. Tak, właśnie tak myślę.

Gość Mhmm..
tylko jak mam doladowac Ci to konto ??

Gość Mhmm..
bidul ? jakie wojewodztwo ??

Gość plissss
naprawde? jeslitak to prosze o mail na aniarynicka@wp.pl

Gość plissss
nie nie jestem taka, ale rozumiem jesli tak myslisz,bo nie znasz mnie. wojewodztwo lubelskie, tak dom dziecka. nie wiem jak, jest strona gdzie mozna doladowac przez konto internetowe, albo moze ktos idzie do sklepu heh, ale nie wymagam od nikogo tego. albo jest jakis kod jesli ktos ma na abonament ze moze komus doladowac

Gość Mhmm..
bylam w domu dziecka 2 lata..

Gość Mhmm..
dlugo juz tam jestes ?

Gość Mhmm..
ten ostatni niedziel : zostam ta dziewczyne, nie dosc ze musi tam siedziec to pewnie nie zaciekawie tam jest.. :O

Gość plissss
jestem juz 9 lat. i zostalam sama bo moja siostra sie juz wyprowadzila na swoje .. jak troche zarobi to mnie wezmie do siebie ale ciezko jej bo dostala na wyjscie 8 tys, a co miesiac dostaje 500 zl z domu dziecka, plus to co za robi. a w wakacje, jak sie nie uczy daja tylko 200 zl. a za 200 zl jest ciezko zaplacic rachunki itd. a wiele nie zarobi bo dopiero studiuje . ogolnie masakra, bo tu same dziecinki male sa i nawet nie mam z kim porozmawiac. i przez internet poznalam ostatnio fajna dziewczyne, i dlatego mi tak zalezy zeby z nia rozmawiac. bo pociesza mnie itd.

Gość Mhmm..
nie zycze nikomu aby poszedl do bidula.. ja poszlam nie ze swojej winy, ale i tak dobrze trafilam.. jednak byly to jedne z najgorszych lat :(.

Gość plissss
ja tez nie poszlam ze swojej winy, z winy rodzicow bo pili razem, i nami nie zajmowali sie. ale wiecie co bylo w nich dziwnego? nigdy sie nie klocili, zawsze razem, mowilysmy z siostra ze laczy ich wodkowa milosc.. przez te 9 lat odwiedzili nas 2 razy, ostatni raz widzialaam mame 7 lat temu. Pani ktora mi doladowala jeszcze raz bardzo dziekuje, jak widzicie sa jeszcze ludzie, ktorzy nie maja kazdego za prowokanta i dziwke. dziekuje to wiele dla mnie znaczy.

Gość Mhmm..
jesli moge Ci jakkolwiek pomoc to napisz na e-mail. to ja pisalam..

Gość plissss
wiem ze ty, odpisalam , nie doszlo? czasem mozemy sobie porozmawiac. wole rozmawiac z obcymi bo tak ciezko mi sie otworzyc.

Gość Mhmm..
:) juz odpisalam. głowa do góry i twardo przed siebie. nie poddawaj sie ! wszystko sie jakos ulozy 🌻

Gość plissss
jesli ktos czasem bedzie chcial porozmawiac ze mna, niech tutaj napisze, napewno odpisze.

Gość Mhmm..
pisz jak bedziesz :) jestem aktualnie chora ehh wiec caly dzien sie wyleguje we wyrku :P wiec napewno odpiszę.

Gość plissss
ok:):) napisalam ci na maila wiadomosc