Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emciaa_a

Rozjasnianie włosów ?

Polecane posty

Mam włosy farbowane na czarny kolor, chcę je rozjaśnić do brązu, więc dzisiaj pomalowałam rozjaśniaczem blond i poratuj Boże... włosy rozjaśniło minimalnie gdzieniegdzie tylko i oczywiście odrosty... odrosty mam blond a rezta włosów czarna nie mal... Poradźcie co mam teraz zrobić, chociażby na jaki kolor pomalować odrosty (do fryzjera pójdę za jakiś czas więc na razie aby niebyło tak kolosalnej różnicy....) :/

Porażka:) Gratuluje odwagi, że sama porwałas sie na rozjaśnianie z czarnego. Jedyna moją radą jest pojście do fryzjera.

przefarbuj wszystko jeszcze raz tylko tym razem z powrotem na czarno albo załóż czapkę i czekaj na wizytę u fryzjera "za jakiś czas."

Gość khebeee
współczuje!!! a tak swoją drogą to nigdy nie słyszałaś że czarnych włosów nie rozjaśnia się od razu na blond??:o

powinnaś pójść do fryzjera i zrobić kąpiel rozjaśniającą najpierw a dopiero po tym pofarbować włosy na docelowy kolor. skoro do fryzjera wybierasz się dopiero za jakiś czas to pofarbuj włosy na czarny ale dopiero za kilka dni żeby ci się nie spaliły

i w sumie dzisiaj to nie był pierwszy raz jak blonem wzięłam, wcześniej próbowałam brązami niby biorącymi z czarnego, a że ciut mi się rozjaśniły to pomyślałam już o tym rozjaśniaczu - błąd