Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajedna smiec poprostu

rok temu usunelam ciaze

Polecane posty

tak...plujcie na mnie,jestem szmata,rok temu usunelam ciaze,moje malenstwo mialoby teraz 3 miesiace Tak pije...pije ciagle zeby zapomniec ale to nie pomaga Nie potrzebuje pocieszenia prosze dziewczyny...nie robcie tego...gdybym miala szanse raz jeszcze...

to nie prowokacja...ja z tym zyc nie potrafie dlatego przestrzegam inne dziewczyny

Gość SuperSuperSuper
No naprawdę, współczuję Ci. Słyszałam, że można to odkupić. W Licheniu są rekolekcje dla takich jak Ty. Po co się tak męczyć, jak można sobie pomóc. Idź do księdza, dowiedz się i zaczniesz w końcu pięknie żyć.

bo jesteś słaba, i trzeba było robić użytek z odbytnicy, a nie z piczki, bo z kutasem żartów niema, jak mawiał pewien rusek na literę L(enin)

Niedziel respect za szczerosc kiedy mi to robili( na wlasne zyczenie) wiedzialam ze sobie z tym nie poradze ale zyje tylko dla syna nic innego sie nie liczy On nie chcial dziecka, a ja poswiecilam je w imie naszej szcesliwej przyszlosci...bzdura...probuje winnic innych ale to ja to zrobilam i...odpowiedz na twoje pytanie NIEDZIEL...nie nie bylo fajnie Pisze by inne pomyslaly 2 razy zanim to zrobia

Gość qwer
tez ten glupi pomysl przwinal mi sie przez mysl ale na szczescie moj obecny maz wybil mi to z glowy nasza corka ma 4 lata jest najcudowniejsza na swiecie.ile masz lat?

po czymś takim nie ma już pięknego życia,zamordować własne dziecko! i żyć tak jakby nic się nie stało.Zgroza...

Gość lokietkaa
takie moga byc konsekwecje tej decyzji. dlatwgo kazda kobieta, ktora decyduje sie na aborce, powinna wiedziec z czym sie po dokonaniu tego zmierzy. jedne reaguja dobrze - sa szczesliwe, nie zaluja swojej decyzji, a niektore... no coz, jak wyzej :( Takie zycie

Gość a tam sraty tatay
usunęłas , to unsunęłaś , jak masz wyrzuty to idź na terapie . Przestrzegasz inne dziewczyny i co z tego kazdy ma swoj rozum

rozum i emocje..izolacja...poczucie ze nie ma sie innego wyjscia...to dwie rozne sprawy wtedy myslisz ze to jedyne co mozesz zrobic a potem pozostaje tylko pustka i koszmar

pije bo usunęła ciąże, a co zabrakło kasy na kondoma, czy taki spontan , dałaś dupy pod miedzą na zabawie ludowej?

Gość cieeekaaaweee
bmblondyn :D naprawde coraz glupsze te wasze metody ja usunelam i nie zaluje dzieki temu mam dom, dwoje wspanialych dzieci, wakacje za granica itd w innym wypadku mialabym pensje 1200 zeta na kasie w biedronce :O

Gość lokietkaa
to trzeba było się nie seksić z byli kim : - a przeprasza, wiesz jakie byly przyczyny jej decyzji? czy tak juz profilaktycznie pieprszysz bez sensu?

Gość fjhsk
ja cie rozumie. poronilam ginekolog powiedziala ze slabe lozysko ze ok 80% porania w przypadku pierwszej ciazy.... dlugi czas nie umialam sobie wybaczyc ze cos zle zrobilam ze moze dzwigalam cokolwiek itp... chcialam tego dziecka mimo ze w ciazy facet odszedl ode mnie zostalam sama.... do dzis nie zapomne jak z mama jechalysmy w samochodzie i smialysmy sie ze jedzie nas w aucie trojka :) ale kiedys poronilam wszystko sie zawalilo teraz minely dwa lata i dopiero teraz jestem w stanie zaczac wszystko od nowa.... zrobilas blad... coz stalo sie... teraz tylko juz madrze ukladaj sobie zycie.... ludzie by zagryzli taka co dokonala aborcji.... a mi sie zaraz kojarzy ze jakby mogli to by ukamieniowali.... a przypomnijcie sobie ...kto jest bez grzechu niechaj pierwszy rzuci kamieniem.... kazdy z was popelnil blad wiekszy badz mniejszy.... ilu ludzi dosraliscie zamiast padac reke? ilu z was obrazilo matke swoja? sztuka jest sie uczyc na cudzych bledach.... ale wiekszosc z nas uczy sie na wlasnych.

Gość lokietkaa
dziecko... ja znam inna definicje tego slowa i bynajmniej nie tyczy sie ona tego co poczatkowo rozwija sie w w kobiecym organizmie

nie seksilam sie z byle kim ,mam partnera od wielu lat ale po wypowiedziach widze ze tylko dzieci na kafe siedza Zamykam temat

w dzisiejszych czasach gdy w każdym kiosku można kupić tylka rodzajów prezerwatyw, istnieje około 25 rodzaji tabsów, a przy pęknięciu prezerwatywy, mozna zastosować tabletkę 72 godziny, głupie babsko mówi o aborcji, to juz szczyt wszystkiego i efekty stosunków przerywanych z wyskokiem....

Gość lokietkaa
wiadomo, ze na kafe nie warto zakladac takich tematow, bo na sam widok slowa "aborcja" w temacie zlatuja sie wszytki matku polki i wypisuja swoje wyswiechtane slogany nie czytajac nawet resci postu.

Gość fjhsk
co komu do jej dupy.... ona dala post i chce przestrzec inne zeby nie postepowaly jak ona bo bada mialy uraz do konca zycia.... ciezko bedzie na psychice. a wy rozdrapujecie rany. wg mnie dziewczyna zrozumiala jest juz swiadoma a taka osoba ma juz sens. tez uwazam ze tu wiekszosc dzieci siedzi... (widac ze nie dostali z mokrej szmaty od ojca) wtedy by mysleli co pisza.

dziekuje tym ktorzy maja sersce KAWECZKA...probuje od roku...moze naucze sie z tym zyc...odeszlam od wieloletniego partnera ktory tego malenstwa nie chcial...probuje budowac swoje zycie na nowo ale to tylko pseudo happy life przez moment a potem wszystko wraca...gdybym mogla cofnac czas

Gość lokietkaa
zycze ci, zeby wszystko sie jak najszybciej ulozylo :) Pozdrawiam :)