Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwrtq

pomóżcie mi napisać jakieś pocieszające słowa dla Niego:(

Polecane posty

Gość qwrtq

babcia mojego przyjaciela jest w szpitalu w ciężkim stanie. On jest z nią bardzo związany i myślę, że silnie to przeżywa. Chciałabym mu napisać jakiegoś smsa na pocieszenie, ale nie wiem co takiego napisać... Nie mogę dać mu wsparcia osobiście, nie wiem kiedy będziemy mogli się spotkać. Jest bardzo zajęty.

Gość qwrtq
to "aż przyjaciel który może być kimś bliższym"

Gość qwrtq
nie mogę w tej chwili zrobić nic więcej niż tylko napisać I wierzę, że to nie jest żałosne,

to o wiele lepsza by była zwykła obecność przy nim niż sms w ostateczności napisz mu czy nie potrzebuje pomocy w czymś

Gość qwrtq
obecność- wiem, ale nie jest to możliwe abyśmy się spotkali, nie mogę być teraz z nim. NIe wszystko da się przeskoczyć. Bardzo żałuję, że nie jestem fizycznie obecna przy nim, ale będzie to możliwe dopiero w środę.

Ja bym napisała: "Bardzo mi przykro. Gdybyś potrzebował mojej pomocy to daj znać". I to wcale nie jest żałosne.

Gość nie sadze by on potrzebowal
Twojego smsa. Predzej go tej sms zirytuje w takiej sytuacji niz pomoze. Wyslanie tego smsa to bedzie dla Ciebie tylko lga, ze zrobilas cos, ze wypadalo. A dla niego to nie bedzie nic znaczylo.

pewnie w ogole ma wylaczony telefon///

Gość qwrtq
bezdyskusujnie jestyem pewna, że taki choćby mały sms będzie czymś ciepłym, miłym. Skoro mówi mi o tym co się dzieje i pisze, to ja tym bardziej mogę napisać mu coś co go pokrzepi, bądź pocieszy, doda otuchy.

Pokrzepia go slowa lekarza, ze idzie ku lepszemu, dodadza otuchy slowa, ze bedzie dobrze. Od Twoich cieplych slow lepiej mu nie bedzie.