Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kylie18

Włosy.

Polecane posty

Gość kylie18

Dziewczyny czy wam też wypadają włosy po farbowaniu? Mnie przeważnie tak :( I to ustępuje po miesiącu lub dwóch- dokladnie wtedy kiedy trzeba ponownie pomalować włosy :( Dlatego postanowilam zrezygnowac z farbowania farbą... teraz farbuje moje 8 cm odrosty regularnie szamponetką... Dodatkowo prostowałam włosy niemal codziennie przez rok :O katorga normalnie... wlosy nie są zniszczone ale jest ich mało, naprawdę mało :( Pierwszy raz farbowałam wlosy w wieku 14 lat... Jak mam je doprowadzić do dobrego stanu? Jakieś tabletki? Odzywki? Maski? Co polecacie?

Gość kylie18
Postanowiłąm narazie wogole nie farbować farbą... szamponetką muszę bo mam widoczne odrosty. Szamponetka chyba mniej szkodzi włosom niż farba... po szamponie koloryzujacym wlsoy nie wypadają

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
leviatan spierdalaj szczurze i sie nie wpierdalaj w babskie tematy i babskie forum tylko do kanalow won gryzoniu! a do ciebie autorko.. ssij biotyne, pij wywary ze skrzypu, dobrze odzywiaj wlosy i zapomnij o prostownicach itp. jak wlosy ci sie zregeneruja mozesz z powrotem farbowac ale radzilabym ci przejsc na farby tzw ekologiczne ktore nie zawieraja rakotworczej fenylenodiaminy itp a sa trwale jak te pospolite chemiczne tylko ze drogie:( ja mam mysi blond i tez musze traktowac je chemia tyle ze rozjasniaczem co 3msc

Gość sdcsdsfsfsdfdsssdsfdsfdfsfdsfd
leviatan i nie pitol ze masz 22lata:D szczury tak dlugo nie zyja, no chyba ze ty jestes z tych eksperymentalnych gryzoni nafaszerowanych uranem i dlugowiecznych :D

Gość kylie18
dzieki za rady :)