Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzony jak nigdy

Rodzinka zrobiła ze mnie desperata.

Polecane posty

Gość wkurzony jak nigdy

tydzień temu byłem z koleżanką na weselu, moja rodzina niestety należy do tych z gatunku ograniczonych, dla których każdy musi kogoś mieć, zafascynowani nią już widzieli ją jako synową , zapraszali na działke do domu itd osaczyli ją z każdej strony, potem powiedziałem mamie, że ona nie przyjdzie to wielka obraza majestatu . Ja im odrazu mówiłem, że to tylko koleżanka ale do nich nie dociera, fajna jest ładna bardzo ale to za wysokie progi na moje nogi, brzydsze mnie odrzucały , teraz pewnie strace koleżankę bo będzie nawet bała się ze mną spotkać na piwo itd...dlaczego polskie społeczństwo musi być tak ograniczone ?

Gość wkurzony jak nigdy
nastepnym razem w ogole nie pojde na wesele...

Gość ktkhtrkthth
jeżeli poszła z Tobą na wesele to może jednak sytuacja nie jest tak beznadziejna i może masz jakies sznase? ale zrób to dla siebie nie dla rodziny :)

Gość wkurzony jak nigdy
sama mi powiedziala ze traktuje mnie jako kolege i nic z tego nie bedzie, zreszta z mojej strony nie bylo prob przejscia z kolezenstwa na zwiazek, ale jestem mega wkurzony bo nie moge zyc po swojemu tylko jak rodzinka mi zaplanuje

Gość ktkhtrkthth
jesteś bardzo młody?] jesli nie, musisz sie usamodzielnić i uniezależnić od rodziny, wiem że ich kochasz a oni Ciebie i chc a dobrze ale musisz byc samodzielny i tyle.