Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielbicielka winka;)

wieczorne rozmowy przy winku ;)

Polecane posty

Witam ;) mam nadzieje, ze ktos odpowie i dotrzyma mi towarzystwa przy winku:) Wiec jak spedzacie sobotni ( u mnie baaardzo deszczowy:( ) wieczor :)?

Gość opiekunka24h
ja zamiast pić ze znajomymi pilnuje maluchów znajomej, ona się bawi a ja siedzie przed tv....

ojj pomysl, ze jak zarobisz troszke pieniazkow, to pojdziesz na dobra impreze ze znajomymi ;) co sie zwlecze to nie uciecze:) ja tez zrezygnowalam z wyjscia na impreze na rzecz mojego mezczyzny, ktory bedzie jutro i (jak obiecal) mi wszystko wynagrodzi ;)

Gość opiekunka24h
no coz...moj mężczyzna w anglii siedzi juz 4miesiace i ciezko mi tutaj bez niego wiec zapełniam czas jak moge. Kasa racja zawsze sie przyda, kupie cos sexi na jego powrot :) a jutro mam isc na piwko ze znajomymi to sobie odbije.

witam, rowniez lubie winko i wieczorne pogaduchy...u mnie wietrznie bez opadow, ale i tak juz chce mi sie spac haha

aa no to jak jutro masz sobie odbic to nie ma sie czym martwic ;) no widzisz, ja tez w angli siedze razem z moim facetem, ale niestety on mieszka jakies 100km odemnie :( na szczescie udaje nam sie to pogodzic ;) i wiecej jest u mnie ( czyli 4 dni) a 3 dni u siebie w miescie. oby nam sie udalo tak wytrzymac do konca tego roku studenckiego- poniewaz ja tu studiujew to nie moge sie do niego przeprowadzic jeszcze - on natomiast ma tam prace;/ a swoja droga to juz wiesz kiedy on przyjedzie ? ehhh te zwiazki... przerabane jak sie trzeba na tyle czasu rozstac;/

Ewcia nie uciekaj jeszcze spac;) przylacz sie, zapraszamy ;) jak tam u Ciebie z facetami ?:) tez wypatrujesz swojego jedynego :)?

Gość mam srakeee
Kupiłem właśnie wino marki Jabol. Całe 3zł za 0,7 litra :)

Gość opiekunka24h
kupil bilet na poczatek listopada i juz ustalilismy ze to nasza ostatnia rozlaka na tak dlugo...jak wyjechac to razem, tylko ciezko tak znalesc prace w uk, a znajomosci nie bardzo mamy... wiec zamieszkamy razem, znajdziemy prace w wwy i jakos do przodu.

ehh no to jeszcze tylko miesiac i bedziesz go miala spowrotem ;) co do pracy w ok to niestety musze sie zgodzic:( jest coraz ciezej, ale i tak uwazam, ze latwiej niz w polsce.. jakby nie patrzec, zycze powodzenia z valego serca:) a jak tam dzieciaczki (czy tam jedno) ktore pilnujesz? juz wolny wieczorek masz? pewnie juz spia to ciota na kafeteri siedzi :P

*ciotka - wybacz, ale mieszaja juz mi sie literki ;)

Gość opiekunka24h
a jakiego redssa? sun najlepszy :) ta dzieciak spia, zosia ma rok i natalka ma 4lata...mama baluje. wiesz sporo kasy przywiezie, na pewno wiecej niz by mial tutaj pracowac a chcielismy miec na start czyli mieszkanie itp...tez troche kasy odlozylam i teraz lapie kazda okazje na zarobek. juz 2 lata razem i trzeba myslec powazniej. a jak u Was?

no u mnie dokladnie dwa lata minie jutro ;) wlasnie.. kupilam na rocznice sexi bielizne i duuzo swieczek.. chce mu zrobic niespodzianke ;) jak myslicie dobry pomysl? jaki prezent dalas swojemu facetowi na rocznice ;D ?:) wiesz, myslimy o sobie powaznie i pieniazki tez juz mamy jakies tam odlozone. jednak tutaj jest troche inaczej - najpierw bedziemy wynajmowali mieszkanko dopuki nie bedziemy mieli wkladu, zeby wziasc pozyczke i kupic jakies wlasne gniazdko. jednak, musimy poczekac jeszcze do konca tego roku studenckiego - koncze studia i mamy zamiar zamieszkac razem. wtedy bedziemy myslec o mieszkaniu, pozniej chcemy wziasc slub, miec dzieciaczki;) ojj, zeby nic nie popsulo tych planow ;) hehe moze akurat sie uda.. a nawet jezeli nie w tej kolejnosci to jezeli bedziemy razem nadal to napewno sie wszytsko ulozy - tak mysle ;) a Ty nie myslisz o wyjezdzie za granice ?:)

Gość nikt..............
RA RA RA RAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA LUBIE WINA PROSTE JETEM TZEWY NOGE JEHAC

jestem lesba i lubie lizac pochwy

ajjj kochani podszywacze;p wonn mi stad ! ;@

Gość opiekunka24h
ja chcialabym z nim pracowac, ale mialam studia i czekam na termin obrony pracy licencjackiej. pozatym on pracuje w fabryce przez agencje i konczy mu sie kontrakt na koniec pazdziernika i wraca do mnie. my nie robimy rocznicy, moze w tym roku sobie zrobimy..wiesz razem zamieszkamy w kawalerce wieksza prywatnosc itp. tez bym chciala zeby nasze plany wypalily,,,slub, dzieci. mysle ze i Tobie i mi sie uda:)

Gość nikt..............
przepraszam najmocniej , że przeszkadzam......ale...mam taki problem...nie będę ściemniał....brakuje nam z kolegą do wina... poratowała by pani paroma grosikami?

według mnie palcówka jest przyjemnością zarówno dla mężczyzny jak i kobiety ;)

mysle, ze musi to wszystko wypalic ;) ehh.. wiesz najbardziej boli to ze mlode, ambitne dziewczyny, po dobrych studiach w polsce w angli musza sprzatac w hotelach czy robic na fabrykach za najnizsza krajowa;/ a jaki kierunek studiujesz kochana ?

Gość opiekunka24h
pedagogikę resocjalizacyjna, ale mgr zrobię z pedagogiki przedszkolnej i wczesnoszkolnej. narazie czekam niecierpliwie na mojego miska. a Ty jaki kierunek masz?

Gość nikt..............
przepppppppppraszammmm.......najmocniej......zatanczy pani...CHEPP......przepraszam jeszcze raz....

no ja podobnie ;) psychologia dziecieca ;) aktualnie mam praktyki w szkole specjalnej.. troche jest ciezko, ale uwielbiam te dzieciaki. wiekszosc niestety ma psychike zepsuta przez rodzicow;/ po pierwszym dniu zastanawialam sie co ja tam robie, bo az sie rozplakalam po rozmowie z jedna dziewczynka.

Gość nikt..............
ubliżyłaś mi.......

Gość opiekunka24h
nikt swietny zart sytuacyjny :) dlatego ja juz niechce dalej isc w resocjalizacje, kiedys bylam bardziej pewna tego kierunku ale zycie weryfikuje wszystko.

Gość nikt..............
no dobra , dam wam spokój panny:-) też pracuje z niepełnosprawnymi - ale do tego nie wolno być płaczliwym - te dzieciaki i tak już za swoje dostają. Ale temat aż się prosił o takie wejscie:-)

no dokladnie ;) ale wazne, zeby sie nie poddawac. ja jednak chce skonczyc to co zaczelam ;) i chce pomagac dzieciaka, bo one potrzebuja pomocy i kogos kto ich zrozumie. ja niestety to rozumiem. zycie mnie tez specjalnie nie rozpieszczalo. najgorsza dzielnica, rodzina patologiczna- a jednak uwazam, ze wyszlam na ludzi;) kurcze wlasnie dostalam telefon od znajomych.. troche zaluje, bo wyprowadzilam sie z akademika :( tam sie teraz bardzo dobrze bawia, ale ja jednak odpuszczam ;)

Gość opiekunka24h
wiec wlasnie dzieciaki i tak swoje przeszly wiec trzeba je wspierac. moze kiedys bede pracowac z dzieciakami potrzebujacymi, ale sama muszedo tego dojrzec. badz dzielna jutro facet przyjezdza Twoj,,,ja tyle musze czekac :( zmykam juz. dzieki za rozmowe i powodzenia:)