Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegranie?_24

Mam pytanie czy facet, który ma

Polecane posty

Gość przegranie?_24

24 lata i mieszka z rodzicami jest u kobiet z góry przegrany ? bo ja właśnie mieszkam z rodzicami :(

Gość przegranie?_24
nie o to mi chodzi tylko jak dziewczyny patrzą na takiego faceta ? czy mam szanse na jakiś sensowny związek z dziewczyną czy raczej sobie odpuścić ?

Nieciekawie, ale bez przesady nie od razu przegrany :P Ważne,żeby chciał się wmiarę szybko wyprowadzić i robił coś w tym kierunku.

Gość o ile mi wiadomo
wszystko zalezy od tego z jakiego powodu mieszka z rodzicami jesli jest to problem wylacznie natury finansowej, to jak najbardziej normalna dziewczyna nie skresli cie... ale jesli powodem jest np niezdecydowanie, czy bycie pod presja rodzicow - to zmienia postac rzeczy

Gość WakaWaka
Co za pytanie,stać Cię na własne mieszkanie w tym wieku?..to je kup i problem z głowy 32-33 lata kredytu po 1400-2000 pln i każda Cie bedzie chciała!

Gość przegranie?_24
czyli musze najpierw zakupić mieszkanie i wtedy moge myśleć o związku ? czyli do 30stki będe sam, bo wcześniej raczej nie będzie mnie stać, a tak powodem są finanse niby skąd mam mieć 200tyś w moim wieku ?

Gość WakaWaka
Skąd Ci do głowy takie pytanie przyszło?....Ja dopiero w wieku 29 lat wyleciałem z "gniazda" wczesniej dziewczyna,pozniej zona mieszkala u mnie i nie miala z tym problemu....wszystko przychodzi z czasem

Ja osobiście czułabym się niekomfortowo spędzając czas z rodzicami mojego faceta,ale napewno znajdziesz taką, której nie będzie to specjalnie przeszkadzało. Ewentualnie po jakimś czasie można wspólnie coś wynająć.

Gość TH is IT DP
Wygraj w totka to może jakaś cię zechce popaprańcu

Gość przegranie?_24
no z moimi rodzicami to raczej byśmy czasu nie spędzali wkońcu w mieszkaniu mam swój pokój :P, a na kredyt to ja nic w zyciu nie kupie wole gotówkę, a nie raty na 40 lat dla mnie to jest żałosne.

Gość WakaWaka
Jezeli decydujesz sie na zwiazek Suzi,to masz swiadomosc ze tworzycie cos razem,a to ze mieszkacie teraz akurat u rodzicow to stan przejsciowy.....Cel uswieca srodki

Gość przegranie 24 wez ty
sie ogarnij a nie marudzisz tu jak stara ropucha

Gość WakaWaka
To zacznij od pytania JAKI INTERES ROZKRECIC ZEBY ZAROBIC 300 tysiecy?,jak chcesz za gotówke mieszkanie kupowac nie czy mnie jakas zechce jak mieszkam z rodzicami.

Domyślam się,że masz swój pokój. Ja na chwilę obecną nawet ze swoimi rodzicami nie wyobrażam sobie mieszkać. Fajnie mieć swoje mieszkanie, bo można być totalnie wyluzowanym i nie liczyć się z niczyją obecnością.

Gość TH is IT DP
Ja bym nie chciał mieszkać sam

Gość WakaWaka
i nago chodzic;)

Gość przegrałeś życie chłopie
przegrałeś życie chłopie, idź za radą Darkera i pod most snopku !! A tak na prawdę, to nie zawracaj sobie gitary kobietami co wartość człowieka określają po tym gdzie mieszka !! Uwierz, ale dla prawdziwego uczucia nie jest ważne kto gdzie mieszka, głowa do góry, ktoś się znajdzie :)

Gość TH is IT DP
za chwilę niedziela

Gość TH is IT DP
A po co. Internet to za mało

Gość przegranie?_24
gdybym pare lat wcześniej sie urodzil to już dawno bym miał mieszkanie za gotówke niestety nie wiem dlaczego są takie wyjebane ceny mieszkań w kosmos poprostu tego nie rozumiem mam znajomych co naprawde sporo zarabiają 3-4 tysiące na i też ich nie stać, a kredytu nie dostaną bo pracują na własnej działalności, sam zarabiam ok 2,5-3 tyś może nie dużo, ale stać mnie na auto i opłacenie studiów, ale nie stać mnie na zasrane mieszkanie niestety za 6 lat odłorze ze 100 tyś i może sobie kupie bo reszte kasy już mam :(

Gość TH is IT DP
Nie popłacz się buuuu

Ja sama chyba bym sie popłakała gdyby przyszło mi mieszkać z rodzicami, zwłaszcza ze mam popierdoloną rodzinkę.

Gość przegranie?_24
mieszkamy na 80metrach w 4 osoby starzy są spoko to tak źle ? dodam, że standart mieszkania jest bardzo wysoki wszędzie nowe meble z prawdziwego drewna tv LED LCD, internet bezprzewodowy, generalnimało kto tak ma :P

Gość TH is IT DP
ja mieszkam z mamą z psem i kotem i jest ok

Gość TH is IT DP
Ja mieszkam na 40 metrach w mieszkaniu nie remontowanym od 1996

Jak sie ma spoko rodziców to jeszcze ujdzie. Chociaż gdybym miała z nimi mieszkać to musiałabym zmienić swój styl życia o 180 stopni.