Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola050182

Juz nie wiem co o tym myślec POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Staramy sie z męzem o dzidzie juz ponad rok. i jak na razie bez efektów. W tym miesiącu w koncu tak naprawde zaczynam myśłec ze mogło sie udac. Okres mam dostac jutro ale nie wiem czy zasnę z nerwów :) Otóz od razu po owulce mialam kłucia jajników raz po jednej raz po drugiej stronie.Nie mam zadnych mdłosci,zawrotów głowy ani nie odczuwam zmęczenia. Moze tylko dłuzej spię... Dziś do 15 na przyklad :) Szok.Ale tez połozyłam sie dość póżno. Poza tym mam rozgrzane piersi i poce sie niemiłosiernie.Temperatura w pochwie 37.5 ,rano mierzona 37.4.Tylko dzis zaczął mnie boleć brzuch jak na okres.Ciagnie strasznie raz na jakiś czas wiec juz nie wiem czy dostane go czy to ciąza. Piersi oprocz tego ze gorące to nie bolą jak zwykle trochę z boku i widzę wszystkie niebieskie zyly. Masakra!!! misłyscie podobne objawy???

Gość wszechwiedzaca zenka
ciaza moze przechodzic bez objawowo jedynie brak okresu

kiedy zaszłam w drugą ciąże dopiero po 3 dniach zrobiłam test, bo ciągle myślałam, że właśnie dostaję okres :)

to może być siara. choć nie słyszałam, by kobieta już w 1 m-cu ją miała. ale mogę sie mylić, bo biegłą w tych sprawach nie jestem :)

Gość jajestemmama
to znaczy ze dostaniesz okres,przykro mi

Gość moim pierwszym objawem
był śluz jak w dni płodne zamiast sucho jak przed okresem

Gość ja właśnie po piersiach
domyśliłam się, że jestem w ciąży. Okres spóźnił mi się tydzień, ale już po dwóch dniach od spodziewanej @ miałam mapę topograficzną na cyckach :-D. Poza tym też nie miałam żadnych objawów poza ciągłym śpikiem.

agniesiulka z pochwy mam tą wydzielinę nie z piersi :) :) :) A ta temeratura 37.5??? Jakbym miała dostac okres to by chyba była niższa.

Gość jajestemmama
brak spodziewanej miesiaczki moze zwiastowac ciaze,przed okresem nie ma zadnych objawow,to przez co przechodzisz ja przechodze co miesiac,takie same objawy,czasami jeszcze gorsze,wiem ze jak ja bylam w ciazu to nic nie czulam,dopiero jak@mi sie spoznila;mialam takie ciagniecia w dole brzucha,pozniej piersi mnie rwaly,nie bolaly tylko rwaly tak pare sekund i puszczalo,to wtedy bolalo,mdlosci mialam w drugim miesiacu ciazy,nigdy w pierwszym,to rwanie i bole w dole brzucha sa inne na ciaze i na okres,chociaz wiekszac kobiet mysli ze sa takie same ,ale nie sa

Gość tylko989
ja mam zwsze mleczna wydzieline prze okresem,czasami mi sie zdarzy ze jest taka jak na dni plodne ,ale to bardzo rzadko,przewaznie jest mleczna,poczekaj do jutra lub pare dni,normalnie okres moze sie spoznic 2 tygodnie,kiedys mi sie tak spoznil,raczej w ciazy nie jestes

Kaja01 MASZ REGULARNE MIESIACZKI??JAKI MASZ CYKL?? CHOROWALAS OSTATNIO?? TRZEBA PAMIETAC ZE JAK SIE JEST ZESTRESOWANYM NIE MA NAWET CO MIERZYC TEMP.W POCHWIE Z MOJEGO DOSWIADCZENIA POWIEM CI ZE ZANIM ZASZLAM W CIAZE TEZ MINOL PONAD ROK PSYCHIKA ROBI SWOJE ZA BARDZO MARZY SIE O DZIECKU I ORGANIZM SIE BUNTUJE. A NIE LEPIEJ ZROBIC BADANIA?? TY I MAZ?? NIE MA CO SIE MARTWIC NA ZAPAS BEZ OPINI LEKARZA. WYTRWALOSCI I POWODZENIA ZYCZE.

Moze naprawde za bardzo sie nakręcam... Najbardziej mnie ta temperatura nurtuje. na kilka godzin przed okresem powinna juz chyba spaść troche. A do rana niedaleko...

nie słuchaj mądrych rad w stylu "raczej w ciąży nie jesteś" albo ja miałam inaczej i to oznaczało ciążę. ja byłam 2 razy zafasolkowana i każda objawiała sie inaczej. powodzenia :)

Na badania jeszcze sie nie zdecydowalismy,bo to nie był rok regularnych staran,Generalnie od ponad roku sie nie zabezpieczamy. Cykle mam srednio co 31-34 dni. Raz w roku zdarza sie ze sie przeciągnie do 40 ale to podobno normalne. Przez ostatnie dwa miesiace miałam 31 dniowe wczesniej 34 dniowe. Wariuję już po prostu.

ja wedlug mojego cyklu ma mialam regularnie co 28dni..z wykresy od lekarza najbardziej inesywne starania sie o dziecko powinno sie zaczac od 12 do 14 dnia przed spodziewana miesiaczka sa to szytowe dni...wiec np: sodziewasz sie miesiaczki 20 (musi byc regularna)to oblicz sobie 14dni.. tez mierzylam temp.ale bylam tak zestersowana ze sobie odpuscilam ale obliczenie dni plodnych jest bardzo wazne ja np.przed owulacja nie czulam zadych boli jak niektore kolezanki mowily ze bola je jajniki ja nawet miesiaczki przechodzilam jakby ich nie bylo