Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgadało się z kolegą

Komplement który sprawił przykrość

Polecane posty

Rozmawiałam z kolegą ostatnio - znamy się od początku studiów, czyli już ładnych parę lat... Ja obecnie jestem singielką, niekoniecznie z wyboru - zdradzał mnie. Kolega singiel, z jakiego powodu - nie wiem. Zgadało się o związkach, układaniu sobie życia... I on powiedział mi: "Ty to jesteś laska z wyższej półki, potrzebujesz kogoś niestandardowego, też z wyższej półki, kto by za tobą nadążał, na poziomie. Taki facet jak ja nigdy by do ciebie nie startował". Jestem sama i samotna od roku, desperacko tęsknię za czułością, za miłością... I zdałam sobie sprawę, że właściwie nie mam szans - jedni mnie nie chcą, a inni są już dawno zajęci. Do końca życia już będę sama :O Niby komplement, ale strasznie smutno mi się zrobiło.

Gość halina ogórecka
trzeba było koledze odpowiedzieć że jak ludzie po rozum do Boga stali to ja niestety na najwyższej półce leżałam i nie widziałam co się dzieje:D

Gość lil kim90
za wrazliwa jestes, nie przezywaj az tak bo on urazic napewno nie chciał;]

Tak , tak bo niby jestes dla za dobra dla facetów. Nie wiem o co chodzilo z ta wyższą półka ,ale jak kobieta jest ,,za inteligentna" to wielu facetów jej nie wybierze ,ale jeśli jest bardzo ładna to nawet ten brzydki będzie chciał z nią byc o ile tylko dała mu szansę. Zreszta wogole brzydcy faceci przeważnnie chcą mieć ładne kobiety ,a przystojniacy mniej zwracaja uwage na wygląd taki paradoks.. Mysle ,że nie jestes w typie tego kolegi skoro tak powiedział

Ja rozumiem, że to był komplement i nie chciał mnie urazić. Tylko, że potrzebowałam tylu lat, żeby do mnie dotarła taka oczywista prawda, którą się dało zawrzeć w kilku słowach. Nie umiem zbyt długo żyć sama. Chciałabym mieć rodzinę :O

Nie, nie chodziło o urodę. Tylko o charakter, styl bycia, jak sądzę. ZZainteresowania, zamiłowanie do podróży, poznawania nowych rzeczy. Wizja, że miałabym pracować 9-5, potem dom, tv, spać i tak w kółko, bez kina, teatru, wyjazdów, spacerów i tak dalej sprawia, że dostaję gęsiej skórki. Zawsze umiem sobie czymś zając czas, jesli coś mnie interesuje, to się temu poświęcam. (Dotyczy to także facetów). Miał na myśli, że musiałby to być ktoś, kto dotrzymywałby mi kroku w tym wszystkim. A ja wiem, że niewielu jest takich facetów :O

Gość olek@@##
wiekszosc kobiet lubi spedzac czas tak jak ty - podroze, kino, teatr, spacer. nie wiem czemu uwazasz sie za kobiete z wyzszej polki

Gość olek@@##
aha jeszcze dodam ze chyba kolega chcial uslyszec zaprzeczenie lub cos w stylu " a czemu niby bys nie startowal? przeciez mialbys ogromne szanse" ;)

Gość hsdfjherhgjer
szukasz dziury w całym albo się dowartościowujesz rozbebeszając temat. Mnie też kiedyś chłopcy mówili, że jestem dla nich nieosiągalna, że za szybko pędze, że nikt mi krokiem nie dorówna ale ja wtedy nawet nie zastanawiałam sie co mieli na myśli bo goniłam za swoimi marzeniami, za swoim życiem, powołaniem. dziś jak czasem sobie pogadamy to przypominają mi tamte czasy i śmiejemy się do rozpuku ale to se newrati. Żyj w zgodzie ze sobą, nie szukaj faceta na silę. Masz pustkę w sobie skoro tak silnie czujesz potrzebę bliskości z drugim człowiekiem ale uwierz mi żadna istota nie zapełni tej pustki, to robota dla ciebie.

Nie ja się uważam, tylko on tak powiedział. My od dawna wiemy, że na siebie nie lecimy. Ani on nie oczekuje niczego więcej, ani ja.

To nie tak. Mnie zwisa, za kogo mnie uważają. Mogę być poczwarą i nudziarą. Chodzi o to, że jestem już za stara, żeby znaleźć kogoś wartościowego. Będę starą, zgorzkniałą panną, zacznę słuchać Radia SWJ i zacznę kupować koty :O Boję się takiego życia.

Mam pustkę. I to boli... :O

Gość sz@r myszk@
po prostu w dupie ci sie poprzewracało i tyle...

dlaczego mi sie poprzewracało?

Gość hsdfjherhgjer
skoro się boisz to masz problem. Masz nie po kolei w głowie. Jedź na obóz przetrwania albo zacznij pomagać w hospicjum to ci się zmieni percepcja.

Gość sz@r myszk@
bo robisz problem z niczego, wiesz ze faceci na ciebie leca i czego chciec wiecej trzeba to wykorzystac

Aha... :O

Gość h e h e :D
Pamietaj, droga do szczescia jest w Tobie samej, musisz ja tylko odnalezc. I nie szukaj na sile. Jesli bedziesz czula sie sama ze soba dobrze, pojawi sie wartosciowy facet. Powodzenia.

Gość sz@r myszk@
moze szukasz w złych miejscach?

W ogóle nie myslałam, zeby szukać...

Gość Kochana..... :)
Hej Hej :) a masz przyjaciół?? ja niestety po tym jak zaczęłam miłować góry i podróże, to ich straciłam. Mam kochajacego faceta ale wiesz....jesli sie poklocimy to nagle jestem sama. Wiem ze Ci ciezko, wydaje mi sie jednak, że facet i rodzina to nie wszystko.