Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszaaaa3

pytanie o mleko modyfikowane szybko pomóżcie?

Polecane posty

Gość katiuszaaaa3

mam pytanie, potrzebuje małemu (2 tygodnie) podac mleko modyfikowane -nie dojada, nie mam kogo zapytac dzisiaj, wiec jak wy podajecie? woda musi byc mineralna do przyrzadzania mieszanki? jaka wode mineralna polecacie/jaka zalecil wam pediatra?

Gość moze byc
przegotowana

Gość dgsg
podaję NAN1 na przegotowanej kranówce

Gość pytająca mamusia
wode najlepiej mineralną, bardzo dobra jest "Żywiec" ale może być też nata albo inna, kranówę przegotowaną odradzam!

Może być zwykła kranówa przegotowana. Możesz również podawać z przegotowaną wodą źródlaną np. Żywiec albo mama i ja. Ale woda źródlana jest niewiele lepsza od kranówy. Ja karmię piersią, ale herbatki robię na wodzie z kranu.

Gość manduca
Może być spokojnie przegotowana kranówka, bez przesady, dzisiaj kranówka często jest czystsza niż niejedna tak zwana mineralna.

Gość moze byc
Dlaczego odradzasz kranówe Woda "Żywiec" nie jest akurat najlepsza woda. Najlepsze to sa wody mineralne np cisowianka, a nie źrodlane typu zywiec

Gość pytająca mamusia
kranówka zawiera wiele chloru i kamienia, przynajmniej u mnie tak jest, a "Żywiec" jest przecież atestowana, podobnie jak inne wody butelkowane lepszej marki

Gość Miss Cole
Zwykla woda z kranu przegotowana. No juz przestancie dziewczynie metlik robic!!! Mineralna, taka a moze jeszcze w butelce szklanej a nie plastikowej kupiona! Co za brednie!! Ja mojemu dziecki (obecnie juz ma rok) podawalam od poczatku na kranowce mleko Babilon, dodam ze nie choruje, nie ma alergii i rozwija sie prawidlowo.

Gość pytająca mamusia
No to dobrze :) Jestem już cicho :P

Gość katiuszaaaa3
dziekuje wam slicznie :) malemu szybko kupilam zywca :( niestety braklo mi dzisiaj pokarmu w piersiach i maly plakal z głodu :(

Jeśli chcesz karmić piersią to nie możesz myśleć,że Ci brakło tylko masz mały kryzys-przystawiaj często i przejdzie. Jeśli chcesz przejść na mleko to wszystkie mamy jakie znam podawały na żywcu

dajcie spokoj z ta woda niegazowana, od zawsze robilo sie na kranowce przegotowanej i bylo dobrze, naiwne babki kupuja wode i daja zarabiac producentom, wogole to jesli ogladacie jakies madre programy to bylo wlasnie o tym ze woda z kranu jest tak samo dobra jak woda mineralna!