Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednaaatakajednaaa123

Czy on sie mnie wstydzi?

Polecane posty

Mam faceta od pół roku.. Jak narazie poznał mnie tylko ze swoim JEDNYM przyjacielem. Poza tym nikt inny mnie nie zna z jego znajomych. Prosiłam żebyśmy gdzies wyszli razem ,a on tego unika jak ognia. Nigdy nie byliśmy u jego kolegów w akademiku. Przeważnie on idzie do nich sam i sie wykręca jakoś jak sie pytam o co chodzi. Wydaje mi się ,że jestem ładna ,ale z lekką (naprawdę lekką) nadwagą) i co najgorsze kuleję od czasu wypadku z dzieciństwa.... To może być powód?

to co ja mam zrobic ? :( kocham go ,ale przykro mi jak mozna się wstydzić swojej dziewczyny..

Gość krakowiaczka jedna
a jak zawsze sie wykręcał to nie podał żadnego konkretnego powodu?

nie podał właśnie. jak sie go pytam dlaczego to mowi ,,ojjj nie dręcz nie już" ,albo mówi ,że na to żeby ich poznać przyjdzie pora ,albo ,że ja ich nie znam ,a oni mają chamskie zarty i nie chce sie najesc przy mnie wstydu itd..

Gość UUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
on jest pedałem

bo wydaje mi się ,że facet powinien się lubić chwalić swoją dziewczyną..a on? szkoda gadać

no ale powiedzcie to może byc ten powód ,że mam parę dosłownie kg nadwagi i chodze u kuli?

Gość UUUUUUUUUUUUUUUUUUJ
Jeśli pragniesz spowodować znaczny wzrost Twoich finansów, to dobrze trafiłeś! Wchodząc na tą stronę masz taką możliwość. Wykorzystaj ją ,bo druga taka może się już nigdy Tobie nie przydarzyć! Oto ta strona poniżej: http://twojatajemnica.orangespace.pl

Gość Cougargirl21
Mysle ze to moze byc powód. Twój facet jest jeszcze niedojrzały dlatego pewnie martwi sie co koledzy powiedzą... Może któryś z nich ma do tego super laske, wiesz blondi szczupła itd i twój chłopak boi sie ze go wyśmieją albo ze któryś powie ci cos przykrego. Moim zdaniem sie wstydzi. Zastanów sie czy jego uczucia wzgledem ciebie sa szczere bo jesli kocha to nie powinnno go obchodzic jak wasz zwiazek odbieraja znajomi. A jak z poznaniem jego rodziny? Zabrał Cie do domu? Nie wiem czy nie traktuje cie jak takiej wiesz zapchaj ziury bo nie chce byc sam i czeka tylko az pojawi sie hmmm inny okaz na horyzoncie uwazam ze nie powinnws sie tym przejmowac jeli nie kocha cie takiej trudno znajdzie sie taki który pokocha postaw mu ultimatum ze ma cie przedstawic znajomym i powiedz dokładnie to co na forum ze myslisz ze sie ciebie wstydzi oczywiscie bedzie sie wypierał jak powie ze ni wcale sie nie wstydzi to zapytaj z usmiechem na ustach kiedy idziecie w odwiedziny do jego kolegów i nie daj sie zbajerowac a swoja droga to nie wiem dlaczego tak ci na tym zalezy ja nigdy nie pcham sie na siłe tam gdzie mnie nie chca

Gość a ja mam inną teorię
Pewnie jak idzie do kumpli to na picie, rozmowy o gołych babach i oglądanie sportu wyczynowego, tudzież nawalanie w jakieś durnowate gry - nic ciekawego, na co warto by było Ciebie zabierać.

Ale ja buzie podobno mam ładną choć nie jestem może szczupła blondynką to nie jestem brzydka na pewnio. choć mam te minusy o których pisałam.. Nie wiem czemu koledzy mieliby mu mowić cos przykrego.. to musiały by byc skonczone dupki. a z tego co slyszałam oni przychodzą z dziewczynami na imprezy.. A rodzinie mnie przedstawil no ,ale rodzina to nie koledzy no nie?

A lat ile macie? Jak małolat to możliwe że się wstydzi Ciebie, jak starszy - wstydzi się kolegów ;)

ma 28 lat , ja mam 20.. ale on to takie duże dziecko trochę :O

up up

I ma kolegów w akademikach? :O To faktycznie duże dziecko :o Rozmawiałaś z nim wprost, czy się Ciebie wstydzi, że nie chce kolegom przedstawić? A z drugiej strony - najlepszemu przyjacielowi przedstawił, rodzinie przedstawił, a to coś znaczy. Ja z moim jestem rok i przedstawiłam rodzinie i jednej przyjaciółce - 2 koleżanki się dopominają ale są głupie i nieraz mi głupie numery robiły, więc ani myślę im przedstawiać - nawet nie wiedzą, że z nim już mieszkam ;)

Gość a ja mam inną teorię
Nie przeżywaj tego tak - poszłabyś z nim do tego akademika, to Ty byś się nudziła, jego koledzy by się krępowali, a on nie wiedziałby jak się zachować. Naprawdę on tam nie chodzi żeby romantyczne filmy oglądać. A Ty go zabierasz np. do koleżanek, na zakupy z przyjaciółką czy coś takiego?

Gość natalu$ia
hahhha kobiecie nie dogodzisz :) ja z moim jestem już ponad 9 miesięcy i on z kolei zabiera mnie wszędzie i przedstawia wszystkim... całej rodzinie, wszystkim kolegom i znajomym, a tych których jeszcze nie widziałam podaje mi do telefonu ;) ;) mnie z kolei to już trochę męczy, bo strasznie mało mamy takich chwil tylko dla siebie - ciągle gdzieś pędzimy do tych znajomych :) a co do twojego przypadku - bądź optymistką i pomyśl, że może jego koledzy to jakieś buraki i nie chciałby, żeby mu wstyd przynieśli przy Tobie... najlepiej zapytaj wprost i postrasz go trochę, żeby już się nie wykręcał :)

no nie zabieram go na zakupy ,ale to co innego bo to babskie zajecie. a jak w tym akademiku jest ipmrzeza i pfzychodzą jego koledzy ze swoimi dziewczynami to dlaczego mnie nie weźmie też?zresztą jakby był dumny ze mnie to na pewno by się chciał pochwalić

jak o tym myslę to nawet mało gdziekolwiek wychodzimy ! tzn raz byliśmy w kinie i tyle ,a tak żeby na jakąs impreze( nie koniecznie tanczyć bo ja kuleję) ,albo tam gdzie jest dużo ludzi to nie . najwyżej na spacer gdzieś ,a tak to jeździmy i tak przeważnie autem ,albo siedzimy w domu..