Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IsaDoraa

czerwiec 2011

Polecane posty

Gość IsaDoraa
goomiss właściwie, to młoda jesteś 25 lat, to szczerze powiedziawszy jeszcze szmat czasu przed tobą, więc jak teraz by się nie udało, to myślę, że jeszcze nic straconego. Ale udało się :)

Gość goomiss
tak, lekarz zaproponował. W Anglii masz darmowe badania na niepłodność, jeśli starasz się ponad 2 lata i nie wychodzi. Jeśli przyczyna niepłodności po wszystkich badaniach jest nieznana, proponują jedną darmową sesję in-vitro lub 4 inseminacje do wyboru. My nie zdecydowaliśmy się na żadną z tych opcji, zdaliśmy się na naturę, jak widać słusznie :) a co do mojego wieku to rzeczywiście, jeszcze ewentualnie mam czas jakby się nie udało (odpukać w niemalowane)!!

Gość goomiss
ale - zobaczymy co lekarz powie i co powiedzą wyniki badań z krwi jeśli takie tutaj robią, bo nawet nie wiem!!

Gość ocet
IsaDoraa>>mnie tez kusi zeby zrobic test.jedyne "dolegliwosci " jakie mam to sennosc i bol w podbrzuszu,a myslisz ze test juz wykaze ew ciaze??nie za wczesnie?

Gość IsaDoraa
goomiss No właśnie różne opinie słyszałam o opiece zdrowotnej kobiet w ciąży poza granicami kraju. Tylko u nas są chyba co miesięczne wizyty u lekarza, tak częste USG i mnóstwo innych mniej bądź bardziej potrzebnych badań. ocet 10 października jest za kilka dni, więc myślę, że jak w ciąży jesteś to wykazać powinien, ale różnie to bywa. Nie chcę wpędzać Cię w niepotrzebny stres, dlatego może jednak poczekaj do dnia miesiączki i już.

Gość IsaDoraa
Ja właściwie nie odczuwam nic. Ani senności, ani bólu podbrzusza. Cisza, może to cisza przed burzą.

Gość saska kępa
Ja testuje dopiero po 15 października, nie wiem czy do tego czasu wytrzymam!!!!! Ech!!!!! :( Ale tak się zastanawiam czy np. po badaniu krwi wyszłoby już, że jestem w ciąży?

Cześć Dziewczyny, i ja się przyłączam do przyszłych mamuś z czerwca. Choć na razie tak nieśmiało. W pon zrobiłam test wyszedł pozytywny, we wtorek byłam pierwszy raz na becie hsg- wynik 1631 czyli 5 tydz. Dziś powtórka z bety,jutro odbiorę wyniki i w pon do lekarza. Jak na razie też nie wierzę,bo staramy sie już 2 lata. W tym cyklu miałam clostilbegyl na powstanie pecherzyków i 20 d.c. pregnyl na pekniecie. Pecherzyki pekly i @ nie przyszedł. Wiec juz czekam na poniedziałek,co tam wyjdzie... ;-) Na razie się oswajam ztą myślą :-)

Gość Kasiunia
czesc dziewczyny ja tez sie dołaczam do was , jestem w 5 tygodniu ciazy od ostatniej @ spodziewam sie 2 dzidziusia , mam juz coreczke ma 2 latkai 4 miesiace, chociaz tez jakos ciezko mi uwerzyc czy to prawda i wszystko bedzie ok bo staralismy sie 1,5 miesiaca i tak szybko wyszlo , w czwartek bylam u lekarza noi z usg wyszlo 4 tydzien 5 dzien,

Witam wszystkie mamusie forumowiczki i scczęsliwie zaciążone !! Ja też jestem w ciąży w tamtym tygodniu zrobiłam test dwie kreski ! ! CHCĘ TYLKO POWIEDZIEC ZE TO FORUM JEST KATASTROFĄ PISZĄTU CHAMSCY LUDZIE ZAŁOŻYŁAM własny nowy temat tak się cieszyłam a babska zaczęły wypisywać głupoty że to za wcześnie żeby się cieszć ........... że jestem debilem po szkole specjalnej .Przepraszam ale to nie normalne . Chcę pogratulować wszystkim przyszłym mamą azwłaszcza autorce strony . Ja mam wizytę na czwartek ale z moich obliczeń to termin ok 10 czerwca

Gość kasiunia
dziekuje , a u mnie lekarz wedlug ostatniej miesiaczki wyliczyl porod na 12 czerwca, ale zobaczymy jak to bedzie :)

Będzie dobrze ... Super że jest tyle szczęśliwych mam na czerwiec ha ha Ja już myślałam że w tym roku mi się nie uda. Piękna niespodzianka a naprawde byłam już tak załamana że coś ze mną nie tak . No więc życzę wszystkim mamusiom zdrówka POZDRAWIAM

Gość kasiunia
czesc dziewczyny , a pijecie kawe rozpuszczalna z mlekiem z rana ? czy odstawilyscie?

Gość mama z De
Przyłaczam sie do mam z terminame na czerwiec 2011. Wczoraj zrobilam test i są dwie kreseczki, strasznie się ciesze ,moja Laura bedzie maiala rodzenstwo, juz bzym chciala szykowac wyprawke;)

Ja odsstawiłam kawkę i herbatkę zupełnie... Ale co tam wytrzymam! warto!! A robiłyście już USG?

Gość kasiunia
tak ja mialam robione usg w poprzedni czwartek

Gość kasiunia
jesli miała ktoras z was robione usg , to prosze o napisanie jakiej wielkosci kest wasz pecherzyk ciazowy

Gość koshia
hej, ja mam termin na 28czerwiec 2011, jest tam kto??