Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiapysia0000

Dziwne plamienia:/:/

Polecane posty

Gość misiapysia0000

Dziewczyny okres spoznil mi sie ponad dwa tygodnie... Dzis rano sie obudzilam i mam plamienia rano same takie jakby brunatne gluty a teraz akurat jest czysto... jak myslicie co to moze byc czy to okres czy co normalnie nie wiem co jest grane:(:(:(:(:(

Gość misiapysia0000
Nie nie moze byc to mozliwe ostatni raz uprawialam ale to tylko petting z chlopakiem jakies 5 tyg temu wiec to nie mozliwe w ten sposob zajsc w ciaze.... Bylam chora i troche sie stresowalam bo prawko zdaje wiec chyba dlatego sie spoznil... czyli coo jutro dostane normalnego okresu czy to juz jest okres??

Gość misiapysia0000
A jak bym byla w ciazy to chyba by mnie piersi bolaly ii sie zmienily i wgl a mnie piersi ani troche nie bola tylko dol brzucha tak jak zawsze na okres....

Gość misiapysia0000
Wiem tylko po co mam robic jak nie uprawialam sexu?

Spokojnie to napewno okres, ale tak na przyszłość. Przez petting tez można zajść w ciąże, jezeli dojdzie do wytrysku i nasienie przeniesie sie w Twoje "niebezpieczne okolice" np. na palcu czy coś. aha i jak ja bylam w ciazy to tez mnie brzuch na okres ciagle bolal i dlatego bylam spokojna a jak zrobilam test i poszlam do ginekologa to sie okazalo ze mi sie macica rozciagala. ale to Ciebie nie dotyczy. to napewno okres Ci sie zaczyna.

fioletowy lakier przeczytaj dokladnie i id poczatku, miala stresy i byla przeziebiona to jej sie okres przesunol i tera najprawdopodobniej sie zaczyna, to po co ma do lekarza lecieć?

Gość misiapysia0000
No tak czytalam ale raczej przez taki sie nie da a zreszta to bylo dawno potem nic nie bylo a wiatropylna nie jestem... noo tak podobno tez boli ale ja normalnie czyje ten okres i wgl a podobno kobieta tez czuje ciaze a ja czuje okres i innych obajwoow nie mam nawet temp.. mam normalna....

Gość misiapysia0000
fioletowy lakier ale zapytac chyba kazdy moze co nieee?? jesli ci sie cos nie podoba too nie odpisuj mii nikt ci nie kaze tego robic i kazac mi robic test czy isc do gina jak powodu nie ma....

Bo po to stworzono forum. A ty z tego co zauważyłam to tylko wszystko i wszystkich krytykujesz. To na huj tu siedzisz ? seriale se pooglądaj albo Interwencje.