Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AntekB.s.k.

O co im chodzi

Polecane posty

Gość AntekB.s.k.

Miałem wczoraj dziwny wieczór Postaram się opisać w punktach: 1. Jestem gejem i jak ktoś ma wprawne oko to jest w stanie się domyślić 2. W końcu września na wyjeździe integracyjnym przed 1 rokiem studiów zakolegowałem się z pewnym chłopakiem (normalna znajomość) Nie powiedziałem mu jednak o swojej orientacji 3. Wczoraj wieczorem on zaprosił mnie na imprezę do kolegi 4.Ten jego kolega u którego byliśmy też jest gejem (wiem, choć się do tego nie przyznał) 5. Wieczór był bardzo miły, sporo alkoholu 6. Około drugiej w nocy ten jego kumpel gej położył nas spać do jednego łóżka, dał nam kołdrę i powiedział "śpijcie dobrze" O co im chodzi, ten mój kumpel jest hetero czy gay ? nie rozumiem sytuacji, pomoooocy

Gość Arleta0żyleta
Robią sobie jaja albo jest bi/gejem

Gość fenia19
antek mam do Ciebie pytanie: jak to jest być gejem? bo mój kuzyn chyba nim jest ale nikt nie ma pewności. Jak tuszujecie swoja orientację?

Gość Antek-autor
Ja nie tuszuje, nie udaje. Nie zachowuje się w jakiś inny sposób A ty Fenia, nie odpowiedziałaś na moje pytanie :(

Gość thank God I'm a woman
może poprostu spytaj kumpla o co chodzilo, ciezko sie domyslac co ktos mial na mysli jesli sie nie bylo w sytuacji ani sie nie zna czlowieka

a skad wiesz ze tamten to gej? wy geje uwielbiacie widzieć w każdym geja. moze to owgóle nie ma podtekstu,czasem jak chłopy pochleją to zdarza im sie razem spać

Gość Autor - Marcinek
Wiem, że jego kumpel jest gejem bo ma konta na portalach dla gejów Ale czy kolega ze studiów to gej, tego nie wiem :(

Gość Zdeprawowana Barbi
Ja bym stawiała tak Ty gej- skoro mówisz to pewnie jesteś Gejem Kolega ze studiów- hetero, to pomyłka Jego kolega- gej bo ma konta na portalach

Gość Sylwia.A.
Ja osobiście uważam, że o nic nie chodziło. Nieraz po imprezie w kademiku spałyśmy z koleżankami w jednym wyrku i o nic nie chodziło, np. ja z koleżanką na jednym wyrku, kolega z kolega na drugim, bo zwyczajnie nie było wiecej miejsca do spania. Też kilka razy ja z kolega spałam w jednym łóżku, ale tylko spalismy bez żadnych podtekstów. Tak więc wydaje mi sie że o nic nie chodziło :)