Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kadzidełko

Ktore gumki najczęsciej pękają??

Polecane posty

Piszcie jakich prezerwatyw uzywacie i czy zdarzyło sie wam ze pekła?? Ja najczęsciej uzywa, durex classic i nigdy nie pękła, ale czasem zdara mi sie uzywac tych fioletowych a wczoraj kumpel mnie przeraził mowiąc ze one najczęsciej pękaja więc chyba z nich zrezygnuję.

Gość Ksiondx
te pękające ...

Gość new caress
new caress ostatnio kupilam w aptece - takie zwykle z namalowana panienka w zoltym opakowaniu-plemnikobojcze i taniutkie, bo niecale 4 zl a Durex kiedys mi pękł, więc się zraziłam...

Gość new caress
no ale juz jakis czas ich uzywam i jest ok, a "niby dobre" Durexy strzelily jak balonik ;) ja jesli juz to nie mam zaufania do gumek kupowanych w marketach

Gość kocik
z tessco za dwa złote nigdy nie pękają ;)

Gość donek
Wschodniej produkcji i Chińskie najczęściej pękają. Najlepsze są produkcji USA produkowane dla Marines kupiłem 10 lat temu paczkę 1000szt. za 100$ i do dzisiaj używam i nie ma mowy o pęknięciu. mieszczą w sobie 10 litrów wody, co jest wymowne, że żaden mężczyzna tyle spermy nie ma. Chyba, że zbierając przez całe życie. Muszą być wytrzymałe, bo są używane przez Amerykańskich wojaków w ekstremalnych warunkach, co mnie sprzedający zapewniał. Może są za długie do naszych penisów, ale można u góry podwinąć i jest OK.

Gość MIchael slodki.
amerykanie to cioty którzy nawet strzelać nie umieją a co dopiero ruchać tymi małymi kutasami

Gość od 8 lat Durex
i nigdy nie pękła:) używaliśmy wszystkich rodzajów, a te ostatnie Real coś tam są fajne, cieniutkie i nie zajeżdżają lateksem :D

Jeżeli w ogóle jakieś pękają to chyba znak, że nie jest to najlepsza metoda antykoncepcji. Ja jestem za pigułkami jest to moim zdaniem najlepsza metoda. Nastawiam tylko alarm, żeby nie zapomnieć wziąć pigułki. Widzieliście filmiki o antykoncepcji na wesoło :) http://www.youtube.com/antymetody Który najbardziej wam się podoba? Mi przyduszanie :)

Gość te, które zostały źle założone
jeśli nie ściśniesz końcówki i zostawisz tam powietrze zakładając, to każda pęknie

Gość kkkollllo

udręki kilka razy pękł.  i passante masakra

Gość kkkollllo

durex

Gość gość

Przez jakiś czas używałem różnych Durexów, od dwóch lat głownie Skyn Large.

Żadna nigdy nie pękła.