Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mirella-22

wpakowałam się

Polecane posty

Gość mirella-22

jestem na 4 roku studiów i od początku mojego pobytu spotykam się z dużo starszym facetem - obecnie ma 33 lat, związek traktowałam różnie, czasami jak zabawę, sex , miło spędzanie czasu, czasami mieszkałam u niego... ale nie przedstawiałam go rodzicom bo nigdy nie zaakceptowali by takiego związku, mi było na rękę, zawsze jeździłam z nim na wycieczki itp. myślałam że się z nim zwiąże nawet na stałe, bo nie musiałabym zaczynać wszystkiego od zera, on jest już dawno po studiach,ma dobrze płatną prace, mieszkanie, samochód... czego brakuje moim rówieśnikom... a teraz gdy zaczynam nowy rok, przyjechałam na studia... on tylko o ślubie i boje się że będzie chciał jakiejś deklaracji, nie chce się z nim rozstawać bo dobrze mi w takim związku ale jestem chyba troszkę za młoda na taki poważny krok, a jak odmówię może będzie chciał zakończyć na związek... nie wiem co robić... jak postąpić? co Państwo byście zrobili na moim miejscu

porozmawiaj z nim i powiedz mu że chcesz poczekać ze ślubem aż zakończysz studia, powinien Cię zrozumieć

Gość tsc euufv irjvciadh ruhv
zakończyc, bo ewidntnie się nim bawisz.On się zaangażował, a Ty masz uciechę, piszesz,że tak Ci dobrze. Jeszcze długo chcesz go zwodzic????

Gość mirella-22
ale to nie znaczy że go nie kocham, bo go kocham, jest moim pierwszym facetem a związek trwa już 3 lata, tylko trudno jest mi jeszcze się zdeklarować

Gość luleśka
to powiedz mu że nie chcesz sie jeszcze wiązać

Gość _time_
mirella-22 liliput88 a racje, zakończ studia to jest teraz dla Ciebie najważniejsze