Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ociulała Zocha

Niedawno się nawróciłam!

Polecane posty

Byłam zaślepiona i wierzyłam w katolicką obłude i kłamstwa ale Bóg mnie zaprowadził do zboru ewangelickiego i tak stałam się ewangeliczką! Dziwie się jak mogłam wierzyc w te katolickie kłamstwa.

Nie wiesz moja droga co czynić! Pan cię kocha i pozwoli ci oglądać swą jasność mimo twoich powątpiewań, tak, jak i mnie pozwolił radować się jego światłością.

Może i kocha, ale ja tej miłości nie potrzebuję:) Ja go nie kocham na pewno. Dlaczego? Bo go nie ma:) Wierzę w Matkę Naturę.

Oblubienico - Wiem moja siostro w chrystusie że drogi bywają krętę, ale wiem też że na końcu każdej czeka chrystus, czeka życie wieczne. On nie potrzebuje twej miłości jego miłość jest tak silna że nie potrzebuje wzajemności.

To dobrze, że jej nie potrzebuje, bo ja mu jej nie zapewnię. Moje odejście od boga związane było w pewnymi okolicznościami, których omawiała na forum nie będę. Zobaczyłam, do czego doprowadzić może wiara w niego i mnie to przeraziło.

Oblubienico - Tak, albowiem katolicka obłuda nie prowadzi do niczego dobrego a jedynie do gniewu pana, ale mam nadzieje że kiedyś wszyscy się opamiętają i Bóg poprowadzi ich drogą taką jaką poprowadził mnie.

Nie mówię tylko o katolikach, z wieloma innymi wyznaniami się zetknęłam:o A o obłudzie katolików mi mówić nie musisz - widzę ją aż za dokładnie:o

Będę się za ciebie oblubienico modliłą aby pan pozwolił ci ujrzeć swą jasność i pomógł przejść przez kręte ścieżki życia i uchronił od katolickiej obłudy.

witaj !!! chwała Jezusowi, ciesze się , bo Bóg żyje i ożywia tych którzy są Jego. Niech Cię Bóg błogosławi, zapraszam na topik Jezus i piękno Bozego Słowa:)

Gość pauek nie ma :(
16:33 [zgłoś do usunięcia]vera icona pojeebane jesteście. Kam-analia najbardziej Lloyd-Webber's awful stuff runs for years and years and years an earthquake hits the theatre but the operetta lingers then the piano lid comes down and breaks his fucking fingers It's a miracle.

Gość vera icona zyje tylko paukami

Prosze was nie bluźnić przed obliczem Pana albowiem jest to niegodne i jesteście jawno grzesznicami, brzydze sie wami ale bede sie za was modlić.

Gość =SZATAN=
ociulała zocha podziwiam cię grzesznico

Gość =SZATAN=
po twoim nicku wnioskuje ze masz MISJE do odrobienia