Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

domeon

Duże pupy?

Polecane posty

W sumie, po co dyskutować o rozmiarach z kimś kto uważa, że xs jest większe od s. Idę się ruchać. 🖐️

Gość grace24
ktoś napisał niech wpierdala ile wlezie i ćwiczy brzuch to w tyłek wejdzie gówno prawda człowieku bo chudnie i tyje się po calości każdy wie że nie można chudnąc w jednym miejscu i tyjąc w drugim a ja mam 95cm w biodrach 168cm wzrostu i 56kg to malo?

Więc... Szeiss ma 105 i nosi rozmiar 40 Bla bla mam 102 i nosi rozmiar 40 Perwersja ma 110 i nosi 40/44 ciekawe :)

Gość a co sądzicie o
takich wymiarach: biust: 98 talia: 72 biodra: 96 Bo z biustu akurat się cieszę, ale co do tyłka, to uważam że chyba jednak zbyt duży

Gość Perw na wylogu
Nie przekłamuj 42/44 🖐️

Gość duży mózg mały mały
waga cycusie i mała to pikuś najważniejsze by była czuła bo jak nic nie czuje to hu* strzela te melony wage jak piórko i soczysta pomarańcze

96 jest w sam raz, ani się nie odchudzaj ani nie tyj :) Trafiłaś na dyskusję to napisz jaki rozmiar nosisz :P

Gość a co sądzicie o
góra 38 dół 40

Gość ollalalkg
mnie się duże dupska nie podobają, sa nieestetyczne i brzydko wyglądają w bikini

Gość ollalalkg
jak to góra inna i dół inny toż to brak proporcji

Gość Perw na wylogu
Poszłam, ale muszę jeszcze na maila zaczekać. :( 96cm i rozmiar 40 :o Wy chyba se nie umiecie tych dup porządnie zmierzyć. 😴

No widzisz 96 i rozm 40 jak najbardziej się zgodzę, ale to co wyzej opisują ....:O Tak czy inaczej zazdroszczę Ci tych bioder, ale wytrwale sama do nich dążę :)

Gość agnessbuziaczek
Ja mam figurę typu gruszka. Wzrost 170 cm,waga 57,biust 75,talia 68,biodra95.Mi się moja figura nie podoba, ale na brak powodzenia nie narzekam. Facetom się podobają takie figury jak moja. Wytłumaczcie mi czemu?

Gość lexie222
agnesss mamy takie same wymiary tylko ja mam 168cm wzrostu:) uwielbiam swój tyłek mi sie takie suchelce płaskodupce nie podobają, a jeden z moich eks stiwerdził, że mam grubą pupę - idiota

Gość gość
Agnes, bo jak prawdziwy facet z chociaż odrobiną testosteronu widzi taki piękny soczysty tyłek to odpływa i ma ochotę go albo ugryźć, albo wycałować, albo patrzeć jak faluje podczas... ekhem ;)

Gość gość
Ja też przepadam za okazałym tyłeczkiem :) To właśnie jest to piękno kobiety :)

Gość gość
niestety na polskich ulicach az roi sie od nieapetycznych aseksualnych babochlopow z barami szerszymi od bioder i zero wciecia w talii :-o

Gość gość00012
A ja mam 158 cm,biodra 90,talia 66,biust 100

Gość gość
90 w biodrach to niestety nie sa apetyczne biodra, blizej ci do faceta niz do prawdziwej kobiety.......:-o brakuje ci co najmniej 20 cm, zebys mogla sie pochwalic apetycznymi kobiecymi bioderkami.

Gość gość
a ja oprocz duzej pupci lubie tlusciutkie i pulchne uda,kobietki tak zbudowane w spodniczkach mini przyprawiaja o zawrot glowy.chociaz w obcislych jeansach tez:)

Gość gość
nie rzucajcie dziewczyny tymi cm. I tak malo ktory z nas potrafi sobie je wyobrazic. Glownie chodzi o ksztalt sylwetki czyli jak bardzo uwydatniona jest pupa i biust i jak to sie ma do tali. SLyszac o slynnym 90-60-90 i widzac ze wiele modelek ma takie wymiary smialo wam moge powiedziec ze to za malo przy ich wzroscie i figure maja malo apetyczna. Zreszta zapytajcie swoich partnerow jakie znaja modelki:P Nie znamy bo nas nie interesuja wieszaki i szkieletory. wazne zeby biust i pupa sie odznaczaly. granice idealnej sylwetki sa rozne dla kazdego ale z moich osobistych doswiadczen widze jak bardzo duze roznice sa w ocenie sylwetki kobiecej przez mezczyzn a inne kobiety. Nie wierzycie zrobcie test. znajdziec 20 roznych kobiecych sylwetek, zamazcie im twarze i pokazcie znajomym facetom( nie swoim bo jak bedziecie mialy maly tylek to wynik testu bedzie zaburzony. Najlepiej pokazcie zdjecia znajomym facetom a potem kolezankom a zobaczycie jak bardzo granice atrakcyjnosci seksualnej w naszej opini sie rozmywaja

Gość gość
po prostu musi byc bardzo kragla i spora pupa i wyrazne wciecie w talii. ale dla mnie 90 a nawet 100 w pupie to stanowczo za malo:-o

Gość Macheta
Jak najbardziej :-) z latynoskiego punktu widzenia duze pupy sa najlepsze, pozatym lepsze sa do analu, male d**y u nas nie maja szans, ciezko jest nam latynosom zrozumiec ze europejczycy lubia male pupy, male d**y he he to tak jakbys bzykal chihuahua czy yorka :-)

Gość gość
00:07 ''male d**y he he to tak jakbys bzykal chihuahua czy yorka'' albo faceta :D Kobieta musi mieć na czym siedzieć.

Gość gość
00:07 Latynosi wzięli się od Europejczyków(głównie hiszpańsko-portugalskich kolonizatorów)...geniuszu. :D

Gość gość
Tak sobie wmawiajcie grubasy ale jakoś każdy woli tyłeczek takiej Emily Ratajkowski niż doopsko śmietnisko Kardiashanki