Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wild_orchid

jak to jest ze faceci wola szczuple

Polecane posty

Gość wild_orchid
dobrze ze chociaz jak nie cialem, to twarza nadrabiam bo inaczej to niewiem co by bylo

Gość wild_orchid
ja jak mialam 90 w biodrach-bylam wtedy modelka i musialam nosic r.34 wygladalam jak szkieletor i wszyscy mi mowili ze musze przytyc

Gość lubia takie z ktorymi da sie
zyc

Gość kurrrczaki
nie wujkowi, nie chcę się podobać-głupio to zabrzmiało;) po prostu powiedział to w taki sposób jakbym była totalnym kołkiem a nie jestem, poryczałam się przez niego i zapamiętam to do końca życia, od tamtej poty za wszelką cenę pragnę przytyć....i nie mogę....

Gość ja wiecznie na diecie chuda
do wild_orchid była brzydka, a fuj, nikomu się nie podobała w otoczeniu i wszystkim szczena opadła

Gość wild_orchid
no to niewiem czy sie kierowal Twoj maz, przykro mi ze tak sie stalo. Faceci sa dziwni :)

z pyska straszna

też nie wiem:) ale wyszło mi to na dobre na szczęście:)

mam takie ciacho teraz, że hoho!! cały świat mi może pozazdrościć,on się okazało niedorajda i malutkiego miał ale skąd ja to miałam wiedzieć, jak porównania nie miałam i w te klocki też się nie umiał bawić:) świat jest przekorny:)

Gość wild_orchid
no do idealu to mi troche brakuje ;) na brak powodzenia nie narzekam ale zdecydowanie lepiej czulam sie w mniejszym rozmiarze

Gość wild_orchid
obecnie jestem na diecie, juz jakies 2,5 kg schudlam ale te 10 to taki mus jak dla mnie :)

Gość ochh....
"ja wiecznie na diecie chuda przegrałam z pasztetem . Nakręcona tymi reklamami, dbająca o linię i ciało i taka wielka d**a zabrała mi męża" nie pękaj spotkało mnie coś takiego, tylko że on poleciał na taką wsioczkę bo jak powiedział ---była dziana i mu wszystko stawiała ---nie matrw się byle gównem umnie wyszło to ba dobre