Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WTSI

Dlaczego taka ocena?

Polecane posty

Gość WTSI

Dlaczego oceniliście to to jako "chwyt na panienkę"? Tak się czasami czuję. Nie wiem jak to sobie wytłumaczyć i co o tym sądzić wiec piszę by poznać wasze opinie. Chodzi o to,że w moim środowisku chyba wszyscy są inni ode mnie(charakter)i wyznają raczej inny system wartości-wypić,zapalić,przelecieć dziewczynę itd. W ogóle zachowanie całe maja inne. A ja zaś odwrotnie. nie chce palić,pić,dziewczyny poszukuję na poważnie i nie znoszę chamskich tekstów(tzn żeby przeklinać). Właśnie mi się tak wydaję jak bym w ogóle nie pasował i nie wiem co robić. Jak wy myślicie?

Gość good_aguśxD
boże wyjdz za mnie

Gość Coś ci się nick poyebau
Miałeś mieć WSTI jak szkółka, do której popierdalasz :classic_cool:

Gość WTSI
tee pierdoła a ty lepszy jesteś?:D bo co?...trwawke zapalisz czy białe zaciągniesz?-dla mnie to prymitywne:D

Gość WTSI
dlaczego to tak oceniacie?... bo pomocnej odp i tak nie otrzymam...

ja tego tak nie oceniam, chwytem na panienke to raczej bym nazwała postępowanie twoich kolegów jak ćpają i palą - przecież takie rzeczy zaczynają się od popisywania..

Gość WTSI
a co byś mi poradziła? Ja poważnie pytam.

Ale z drugiej strony możnaby nazwać to chwytem na panienke. Bo nie palisz, pijesz, a jak sam wiesz dziewczyny wolą takich facetów, najczesniej jest to typ, ktory dba o siebie ;)

Gość WTSI
Nie,ze dbam tzn nie o to chodzi po prostu mam inne podejście i system wartości. niestety to mi przeszkadza i nie potrafię się do końca odnaleźć.

Gość WTSI
Metina. Wiesz chciałbym kogoś NORMALNEGO poznać ale nie znajdę więc... chciałbym trochę się dopasować do społeczeństwa skoro jestem jego częścią:D

Ale czego to ci, aż tak bardzo przeszkdza ? Przecież wszyscy jesteśmy inni ;) To podaj przykład sytuację w jakiej się znalazłeś, że uważasz, że jesteś ''inny'' ?

Gość WTSI
Nie potrafię stać się częścią tej grupy no bo jak?:na imprezę-wszyscy piją to na końcu się nawet z nikim nie dogadam,wgl z kim? Z kumplami,którzy maja co innego w głowie z typiarami,których część się jak prostytutki zachowuje? Ciężko jest być sobą-wrażliwych i dobra nie będę wymieniał bo znowu podjedziecie,ze to tanie teksty się depta w tych czasach.

Gość WTSI
no nie każdy ale znajdź mi takich-nazwiska proszę:D

Gość WTSI
Ludziom co innego imponuje. Szkoda,ze sienie urodziłem jakieś 2 wieki temu. Wtedy jeszcze było inaczej. Zupełnie inny system wartości obowiązywał:D

Gość WTSI
No brakuje mi może trochę śmiałości ale już się nauczyłem jacy są ludzie(przynajmniej część i to na własnej skórze)...

Haha :D Chyba swoich znajomych nazwisk nie będę tutaj wymieniać, no to ja nie wiem. Jak nie chcesz od nich odstawac to zacznij pic, bo teraz to spaczone towarzystko co tylko tak sie bawi.. no i jeszcze pozostaje poszukac ci kogos kto zamiast isc na impreze siedzi w domu, albo w akademiku. Owszem lubie zabalowac ze znajomymi, ale oni znaja umiar ;)

haha bawi:D To jest "hołota zza plota". Zabawa-wiesz co? Albo nie bo jeszcze cie czymś urażę. Pozostawię to bez komentarza.

Gość zła zawsze byłam :(
a ile masz lat?

Jeszcze się w życiu nie spotkałem żeby ktoś nie zaćpał,przypił i w ogóle na imprezie. To co się dzieje to żenada. Świat się przekręcił o 180 stopni i niestety moda a raczej styl na "głupka" się szerzy.

Tak samo powiem ci melisiana czy jak cie zwą;P że ja np piszę wiersze-miłosne i mogę ci powiedzieć,że uczucia wyższe to coś zupełnie na wymarciu. Teraz liczą się zupełnie inne rzeczy.

Szukanie takiej osoby jak ci napisałam co siedzi pod miotla jak mysz koscielna to byloby pracochlonne w ogole nie wiem czy znalaslbys taka osobe - mysle, ze tak, ale nie bylaby to zapewne spora grupa ludzi. A wiec pozniej bylbys odizolowany od reszty co mogloby zle skutkowac. To tylko takie moje przemyslenia. Najlepiej zostań sobą miej wszystkich daleko, badz na luzie jak nie lubisz pic to chodz na imprezy, ale zamiast wodki zamow sobie pizze, hamburgera, albo cos, bo pozniej bedziesz mial latwiej, nie dosc, ze bedziesz przelamywal w sobie nie smialosc bedac posrod ludzi to jeszcze bedziesz ''rozpoznawalny'' nie chodzi mi tu o to zeby byc slawnym czy cos, ale beda cie kojarzyc i moze spotkasz kogos kto przypadnie ci do gustu ;)