Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna:(

koniec

Polecane posty

zakończyłam własnie swój 1-5 roczny związek i z jednej strony czuje ulgę a z drugiej ogromną pustkę;((( i aż się boję kolejnych dni, tygodni, miesięcy...:(

Gość zła zawsze byłam :(
skoro zakończyłaś ten związek to znaczy, że to nie była ta prawdziwa, właściwa miłość, może w ogole go nie kochałaś? Jeśli jest tak jak mówię to dobrze zrobiłaś:)

chyba wezmę ze schroniska nowego Burka :)

zgadzam sie z przedmówcą, jeśli pojawia się myśl o zakończeniu związku coś musi być na rzeczy... być może to nie nie była miłość tylko przyzwyczajenie, czas leczy rany

to byl moj pierwszy chlopak i pod tym fizycznym i duchowym (mam 24 lata...) wszystko z nim bylo pierwsze... milość raczej toksyczna z jego strony dlatego zakonczylam ale mimo wszystko trudno będzie zapomnieć. Jak wy sobie radziliscie po rozstaniu? Bo mnie troche już wizja samotnosci zaczyna przerazac:(

raz lepiej raz gorzej trzeba sobie powiedziec ze to nie jest koniec swiata, i ze zycie idzie do przodu, trzeba zyc mimo ze boli i miec nadzieje ze kiedys przestanie

Gość zła zawsze byłam :(
Jak ja zrywałam z chłopakiem to poczułam wielką ulgę, bo tak naprawdę go nie kochałam. Wmawiałam sobie że mocno go kocham ale czasem odzywało się serce-przecież to nie miłość. Po czasie okazało się że serce nie kłamało, nie kochałam go nic mnie przy nim nie trzymało, dlatego zerwałam...doszło nawet do tego, że teraz za nim mocno nie przepadam. Czasem myślę o nim i wynajduję wszytskie jego wady i zadaje sobie pytanie dlaczego byłam z kimś takim. Najlepiej jest zerwać z kimś jeśli sie do tej osoby nic nie czuje odrazu, bo potem moze to sie przerodzić w nienawisć.