Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka2000

Najłatwiejsze kierunki studiów! Wpisujcie tutaj

Polecane posty

Gość Filoloszka ANGLISTYKI
NO OK. Studiuj sobie filologie rosyjska i np przenies sie na uniwerek do Moskwy to zobaczysz roznice ;)

Gość z dupy wziete polonistki
i tak będziecie zapierdalać w szkole za 1500 zł z bandą bachorów

Gość ellamozarella
> To jest przyklad poziomu nauki jezyka w polsce Tylko osoba "genialna inaczej" może porównywać naukę jakiegoś języka w obcym dla tego języka kraju, z jego studiowaniem w naturalnych warunkach. Normalnie amerykę haha odkryłaś, że poziom angielskiego w Stanach jest wyższy niż w Polsce:-D

Gość dupeczka jakich mało
ale wy wszyscy durni jesteście. rozmowa o niczym. Naprawdę myslicie że kogoś przekonacie? SKĄD W WAS LUDZIE TYLE JADU?

czy wazne co kto studiuje? wazne czy robi to co kocha a to ile będzie zarabial tak naprrawdę zalezy od jego sprytu i zaangażowania!! możan studiować zajebisty ścisły kierunek i mieć po nim co? g.o.w.n.o jestem na polibudzie ale nie uważam że ci co są na humanach są gorsi czy głupsi!!!! robią rzeczy które dla mnie sa kosmiczne! i tak! interpretacja utworow staropolskich jest dla mnie czarną magią! szacun

a ktos inny gdyby zobaczył moje bazgroły to by się kolokwialnie ujmując posrał. Jak patrze jak ci z finansów czy innego zarządzania robią to ich podziwiam, bo dla mnie to sa flaki z olejem a oni się tym pasjonują! Tak trudno skumać że każde studia wymagają pracy? Ja nie śpie po nocach bo musze zrobić projekt a ktoś inny siedzi cały dzień i coś czyta.

poza tym lubię robić loda z połykiem mojemu narzeczonemu

Gość animasola
Chcecie powiedzieć, że historia jest łatwa? O żesz, a kto z Was, ją studiował? Macie zielone pojęcie, ile czasu, pracy i wysiłku trzeba włożyć, żeby przygotować się na jedne ćwiczenia? nieraz kilka godzin w bibliotece, a ćwiczeń jest około 7 w semestrze+ jakieś inne obowiązkowe bzdety... Ah i jeszcze łacina, z której zdajemy egzamin na poziomie średniozaawansowanym. Według Was to mało, tępe dzidy? Pozdrawiam!

Na moim roku (filologia angielska) do pierwszej sesji nie dotrwało 5 osób, po pierwszym roku odpadło 29 osób, po drugim 11, nawet na trzecim roku 2 osoby wyleciały, ale zaczęły bardzo olewać system. Nie piszcie głupot, bo połowa umieszczonych tu kierunków to dla mnie czarna magia i za nic nie chciałabym się zamienić np. ze studentem nauk ścisłych, medycyny, architektury czy prawa. A piszących pochlebnie o studiach językowych zapraszam na tydzień na zajęcia, od razu zmienicie zdanie 🖐️

nie jest łatwa, dużo kucia, mnie np. zawsze mapki historyczne przerażały, a łacina też mam ;P

Gość podstępna kuciapa
ja miałam do czynienia z dwiema filologiami obcymi (niepopularnymi) i powiem tyle, że naharowałam się tam jak dziki osioł. Jeszcze nie skończyłam studiów, a pracę już mam, więc nie piszcie, że praca zależy od kierunku studiów, bo zależy tylko od tego, co sami sobą reprezentujemy. Najłatwiejsze kierunki studiów to wszystkie na goownianych czy prywatnych uczelniach:P

"poza tym lubię robić loda z połykiem mojemu narzeczonemu " tak podszywie, lubie!

widzicie, wy wszyscy drzecie japy że wasz kierunek jest mega trudny. Kurcze chyba jestem szczesliwym człowiekiem bo mój mimo stereotypów nie jest trudny. Pracochłonny niemiłosiernie ale nie trudny :) musze duzo rysowac siedzieć przed kompem ale cholera, kocham to wiec nie ejst dla mnie ciężkie. Skoro wy tak się męczycie to może jestescie na złych studiach. No i opłacalny bo jestem pod drugim roku i 2 tys miesięcznie mam (pracuje już w biurze)

Gość zgredzisko
racja dupeczko

Gość marttta
Właśnie wychodzi stosunek społeczeństwa lub "ludzi o umysłach scisłych" do humanistów... "są to tak łatwe i bezsensowne kierunki " więc dziwie się dlaczego prezydent i ludzi sławni robią tyle błędów i nie potrafią się wypowiadac :)

Gość Allllahhhu!
taaaa a łyżka na to niemozliwe.

Gość WielkiPan
olenka2000 nie cwaniakuj ,bo bedziesz pracowąc u mnie i będe cię bzykał po pracy za 1200złotych ,więc zamilcz

Gość gość alan
bezpieczenstwo narodowe na wyższej szkole bezpieczeństwa, jest spoko, dużo zajęć praktycznych zamiast zbędnej teorii

Socjologia dla debili "psychologow z powolania", co uważają, że znają się na ludziach a g****o wiedza :D hahahah

Gość Informatyk96
Informatyka !

Gość Mea666
W Krakowie Wyższa Szkoła Ubezpieczeń, mają tam jeden kierunek "finanse i rachunkowość" i milion specjalizacji ^^ Uczelnia prostudencka, żeby nie zdać to już trzeba być totalnym leniem i samemu odpuścić.

Gość Ingama
-socjologia -politologia -turystyka -kosmetyka (nie wiem w ogóle, jakim cudem to jest kierunek studiów-wyobrażacie sobie doktoranta/ntkę z kosmetyki?) -europeistyka -marketing (dobra, od tego powinienem był zacząć) -zarządzanie i marketing (samo zarządzanie czasem trafia się na poziomie) -pedagogika -dziennikarstwo -o kierunkach na AWF może się wypowie ktoś stamtąd. Otóż i mój subiektywny ranking najłatwiejszych, tzn. takich, które bez problemu da się skończyć.

Gość Abuji njabir i oban kalib

Najłątwiejsze som aktorskie... nic nie musisz robic, wchodzisz raz na tydzien na scene, drzesz jape, a potem masz 4,5.

potem jakas sesja lae kto by sie przejmowal