Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zerwala ze mna bo

nie mam prawka i fury.poza tym bylo oki.mysle ze to jebana blachara

Polecane posty

i materialistka tak samo jak nie szata zdobi czlowieka to moze znalezc sobie teraz gacha z prawkiem i super furą , a zeby byl skonczonym dupkiem i sie przejechala suka jebana . glupia zdzira.Bodaj zeby zjadla na tym aucie swojego nowego gacha . juz sie szmatlawiec za takim oglada, co wiem od znajomych. blachara...

hrabianka pieprzona... , tfu !

Gość biedna przyszłosc
blachara jak nic niech idzie w pisdu :)

i na dodatek chciała, żebym ją dymał analnie co mnie osobiście bardzo brzydzi

Gość hahahaaaa
masz racje :) , plytka panna

Gość hahahaaaa
a nawet jak fure bys kupil to kolega ze szkoly czy roboty mialby lepsza i zarzucila by siec na niego, mala strata .ciesz sie ze z nia nie jestes

Gość Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bo najlepsze są skromne i ciche dziewczyny :) ale takich prawie nikt nie docenia.

Gość Siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i takie daja pod kolderka, przy zgaszonym swietle i raz na tydzien, a po urodzenia dziecka do konca zycia zapadaja w letarg

Gość Caster
no kurwa ja mam podobnie tylko że moja ma ze mną ślub! jak straciłem prace i skończyło się "dośc łatwe życie" to sie kurwie miłość odwidziała i do gacha poszła... same kurwy i złodziej! nie warto być uczciwym, wiernym i kochającym bo tylko kasa się liczy i tyle!

Gość Caster
bo to złą kobieta była...

hehe niestety duza czesc lasek to totalne blachary trzeba było nagrac komórka jak Ci loda robi i przesłac nowemu klesiowi od fury

Gość Ben__
no niestety , totalne materialistki z tych dziewczyn. to za co one w koncu kochaja ? za auto ? a wogole to prawdziwa milosc jest bezinteresowna. nie kocha sie za cos, a mimo wszystko... . co sie stalo z tymi kobietkami ?

Gość Ben__
Caster , coz , w zasadzie nic dodac nic ujac :) , trafnie podsumowales , hehe , bo to zła kobieta była...

Ona rzeczywiście była złą kobietą. Ale ty nie jesteś lepszy, pisząc o niej w taki sposób. Poza tym może wcale nie chodziło o twój brak auta i prawka, tylko przez przekonanie o swojej zajebistości nie zauważyłeś, że coś z tobą nie tak?

Gość Ben__
kazdy jest zajebisty przeciez :)

Gość bezprawkowiec
widze ze jednak nie da sie nie miec prawka i miec dziewczyne , to moze wpisujcie sie dziewczyny , ktora z was by mogla byc z facetem bez prawka ,a ktora by nie mogla

Gość bezprawkowiec
i uzasadnijcie dlaczego nie mozecie byc z takim gosciem bez prawka

Gość Blond Agniesia
Prawka nie masz?? Szok, nawet po bulki bym z toba nie poszla:P

Dla mnie posiadanie prawa jazdy to znak, że facet nie jest ciapą. W dzisiejszych czasach fakt, że ktoś go nie ma, świadczy o niezaradności. Nie chodzi mi o kwestie finansowe, tylko właśnie o ta ciapowatość ;-)

Gość bezprawkowiec
zalamujecie mnie drogie panie

Gość bezprawkowiec
jaka ciapowatosc ? nie rozumiem ?

jak to z jakiego powodu można nie mieć prawka? No przecież nie każdy ma ochotę je posiadać, nie każdy czuje potrzebę je posiadać. Jeśli kogoś nie stać na auto, to po co ma robić prawko teraz? niektórzy nie czują się na siłach, żeby prowadzić samochód. Poza tym, na pewno jest też wiele osób, które nie uznają samochodów przez spaliny i wybierają rower. No przecież nie wszyscy ludzie muszą być tacy sami, mieć to samo i żyć według jakiegoś diabelnego wzorca.

Gość Ben__
czyli poznajesz kogosi jak nie ma prawka to jest ciapą ? ksiazki tez oceniasz po okladkach ?

bez samochodu to jak bez reki! juz obojetnie jakiego samochodu, ciagle sie zdarza taka sytuacja ze trzeba gdzies szybko pojechac, cos przywiezc itd. nawet jak sie nie ma samochodu to prawko facet MUSI miec. bo wstyd zeby dorosly facet nie mial. a moze sie jeszcze jezdzic boi?:)

Gość faceci bez prawka są ok

"niektórzy nie czują się na siłach, żeby prowadzić samochód" - i uważasz, że taki facet nie jest ciapą, tak :-D Jeżeli kogoś na razie nie stac na auto - nie stać go też na założenie rodziny. Mówimy o MĘŻCZYZNACH a nie o 19 - letnich chłopcach.