Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zerwala ze mna bo

nie mam prawka i fury.poza tym bylo oki.mysle ze to jebana blachara

Polecane posty

cater nie czytales watku zlotko.. faceci bez prawa jazdy to po prostu ciapowaci sa, nie chodzi o to jakim kto samochodem jezdzi, ile kasy ma, czy ma ten basen czy nie, a anwet ogrodka nie musi miec - byle by byl zaradny, to taki sie dorobi. moj facet nie mial nic jeszcze 3 lata temu jak ze soba zaczelismy byc, jaka mala klitke na kredyt, zero mebli, wszystko w pudlach lezalo, samochod mial tez jakis maly juz nie pamietam co to bylo.. jakies clio czy cos (ja wtedy jezdziam sportowym hyundaiem) :) chodzi o to zeby byl zaradny a jak nie ma prawa jazdy to raczej wiele nie mozna sie po nim w przyszlosci spodziewac.. no chyba, ze cos mu sie odmieni.

tylko kasa i kasa, a dobre serce ?? to tak samo jak bym Ci wyjechal z tekstem ,ze jak nie umiesz gotowac i domem sie zajmowac to zadna z Ciebie kobieta

absolutnie co to za argument, ze facet bez prawka to ciapa ? ze bo tak ?

cóż mój facet prawka nie ma jeszcze i nie jest dla mnie ciapa jak wy to piszecie. po prostu zawsze mieszkal w duzym miescie gdzie jest dobra komunikacja i tyle. ja mam prawko i szczerze bez samochodu jak bez reki, ale juz zapisal sie na kurs i bedzie git. a prawda jest to ze nie kazdy ma chec posiadac prawko i samochod, a Ci co na sile robia prawko to niedzielni kierowcy...tragedia.

Gość abcdefghijkllmnoprst
niedzielni kierowcy jeh o zgoroz

Gość szparek
Żona pytam prosto z mostu Tobie chodzi o posiadanie prawa jazdy, czy auta?

"ze jak nie umiesz gotowac i domem sie zajmowac to zadna z Ciebie kobieta" to tak jakbym ja ci naisala, ze jak nie umiez naprawic cieknacej spluczki od kibla oraz kola zapasowego wymienic to zaden z ciebie facet. prawo jazdy nie jest domena mezczyzn. poza tym umiem sie zajac domem i bardzo dobrze gotuje :)

Gość szparek
Czyli jak ma prawo jazdy, a nie chce mieć auta, to nie jest ciapowaty?

Gość szparek
Łał, a jakie masz? A tak poza tym to właśnie ludzie bez auta, czy prawa jazdy są mniej ciapowaci, posiadanie auta i prawa jazdy, to już pewien standard, jednak, jeśli nie masz ani jednego, ani drugiego, to musisz sobie poradzić inaczej i takich zasadnych ludzi nazywasz Żono ciapami?

tak, bo by mogli zrobic te prawo jazdy a im sie nie chce albo sie boja zazwyczaj albo nie maja kasy na kurs i to jest ta ciapowatosc, istnieja wyjatki o ktorych pisalam wczesniej dlugie posty ale to 10% najwyzej. do tego nie lubie jezdzic autobusami a chcialabym zeby czasem facet po mnie podjechal jak jestem z imprezy albo z lotniska wracam albo w innych sytuacjach. a mam bmw trojke.

Gość stann
haha , masz szparek racje , tacy ludzie bez prawka sa bardziej zaradni , bardziej zorganizowani i radza sobie logistycznie lepiej od leni za kolkiem , ktorym tylko tluste dupsko rosnie

Gość Ben__
nie mam prawka , a bez problemu orientuje sie w jakims londynie np , patrze wczesniej gdzie dojechac jak i jade . orientacyjnie , mysle ,ze ciapa by sobie nie poradzila, a nie mieszkam w londynie ,a jak w jakiejs sprawie tam musialem jechac to luz

Gość Ben__
to samo tyczy sie innych miast oczywiscie i podrozowania rowniez , nie przez biuro podrozy , tylko samemu , czyli bilety , rezerwacje itp i ma to swoj zajebisty urok :) . kiedys mi brak prawka nie przeszkadzal , to jakis czas temu zaczolem o nim myslec i nie moge go zdac , rozne sprawy nie zalezne ode mnie wynikly i ... , a jak najbardziej musze je miec...

Gość Ben__
hehe, oki, a jak mi nie zrobisz jakiejs potrawy jaka sobie zazycze, jak Ci nie wyjdzie, to bedzie znaczylo ze jestes ciapa . idac tokiem rozumowania analogicznym . bo co z tego ze umiesz gotowac jak w praktyce to nie wychodzi

Gość Ben__
nie zawsze wszystko wychodzi , a jak jednej rzeczy sie nie ma na papierze , tych lejc , to juz sie jest ciapą ? nie pisze o sobie

Gość Ben__
lejce czyli inaczej prawo jazdy :) no niekoniecznie by Ci sie udalo , sa np skomplikowane torty , gdzie trzeba ubijac krem na parze , ostroznie , bo sie zwazy, a mimo wszystko i tak sie wazy , nie wiadomo czemu ... , lub wedzenie szynki czy kielbasy

Gość Ben__
zdesperowana widać że jesteś zwykłą jebaną blacharą która tylko leczi na siano taka prawda niestety a gotować to możesz ale psom na podwórku

uhm tak przyjelam do wiadomosci, materialistka, lece na kase, fure, duza fujare itp itd.:) ben --> a moze by mi sie udalo? udawaly mi sie rozne takie sztuczki w kuchni wiec wierze w swoje sily :) ale wiem o co ci chodzilo i nie bede sie o detale wyklocac. zycze ci powodzenia - oby tym razem sie udalo! :)

ten ostati post to podszyw , nie ja, nie chcialo mi sie wczesniej logowac...