Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna zerwala ze mna bo

nie mam prawka i fury.poza tym bylo oki.mysle ze to jebana blachara

Polecane posty

co do menagera , to wygoogluj to slowo . w wielu ogloszeniach o prace jest uzywane powszechnie. nie bede wnikal w szczegoly mojej pracy :)

Gość szparek
O ja pierdolę, ale jesteście zjebane. Opowiem wam trochę o sobie. Mój Ojciec zawodowy kierowca, nie raz brał mnie na wakacjach w dalekie trasy, a auto umiałem już prowadzić jak jeszcze dobrze do pedałów nie dosięgałem, jednak mieszkałem w dużym mieście i jak widziałem te korki, to chuj mnie strzelał i wolałem jechać rowerem, mpk, albo iść pieszo. Efekt był taki, że prawo jazdy zrobiłem dopiero wtedy, gdy z racji wykonywanej pracy musiałem wyprowadzić się na wieś. Ciapy? Prawo jazdy nie jest żadnym wyznacznikiem, można je posiadać i dalej być ciapą, bo już niejednego na drodze widziałem, a najgorsze są kobiety za kółkiem, choć zdarzają się wyjątki. Z racji tego, że należę do pewnej grupy która prawa jazdy nie powinna mieć, a tym bardziej auta, mam obie rzeczy, a nawet więcej, więc nie pierdólta!

niechec do robienia prawa jazdy nie wynika z wygody jezdzenia mzk (nie pierdolta ze tak fajnie sie jezdzi autobusami zatloczonymi przy 30 stopniowym upale, i jeszcze sie rozkraczy taki bo w polsce to nowych autobusow jak na lekarstwo). wynika to jedynie z: 1.lenistwa 2.braku kasy na test ben ciebie mozna rozgrzeszyc bo chcesz to prawo jazdy miec przynejmniej.. :)

aha zeby nie bylo to istnieja jeszcze podrzedne grupy wczesniej wspomniane: 1. osob ktore lubia jezdzic rowerem nawet przy 20 stopniowym mrozie i sniegu po pas oraz deszczu z zawieja i zamiecia, tzw. ekologow. 2. inwalidow 3. zboczencow obmacywaczy autobusowych 4. tych co maja w pip kasy i jezdza ze swoim szoferem albo taksowkami kazdy inny przecietny facet nie chcacy miec prawa jazdy jest CIAPA.

Co mnie Google obchodzi. Poprawnie pisze się manager i tyle. I skończ już, bo się tylko pogrążasz. Powołaj się na słownik ortograficzny, słownik poprawnej polszczyzny, a nie Google i ogłoszenia umieszczane przez podobnych ignorantów jak Ty.

Sam sie pograzasz swoja upierdliwoscia i uporem MENAGER MENAGER :)

Gość numer dou sama
z siebie robisz blachare tania szmato lecąca na kase

numero duo , jak bys nie zauwazyl - zwałe mam z tego jak Ciebie to wkurza, a jest przeciez poprawnie hehe

Zauważyłem, dlatego wspomniałem o upierdliwym pięciolatku. Zresztą każdy może sprawdzić sobie w słowniku, że nie jest to poprawna forma.

Gość kitka pitka
Mnie rowniez sie wydaje ze faceci bez prawka sa pierdolowaci zyciowo nieco..

dobrze panie poprawny. do smarowania chleba maslem pewnie uzywasz akurat tego konkretnego noza - do smarowania masla , bo przeciez tym co sie kroi wedline nie smaruje sie masla , rozumiem ?

A życie w stylu „w domu jestem chamem bo w pracy jestem managerem" mi nie odpowiada. Nawet szefowa sprzątaczek jest „managerem pierwszej linii".

Gość kitka pitka
Numero przeciez to jasne jak slonce ze Ben nie pelni zadnego kierowniczego stanowiska, przestan wnikac i daj chlopu sie dowartosciowac na babskim forume:)

Gość szparek
Lenistwa to się zgodzę, ale to objawia się właśnie wygodą jazdy w mzk w upale miejskiego korku. Niektórzy chyba kochają stać właśnie w tych korkach. Co do kasy na test? Jaki test? Chyba kurs? A ileż on kosztuje?

jak bym by niemcem to napisalbym : nein widze ,ze zazdrosc Ci zzera i czepiasz sie czego mozesz. pisz sobie dalej poprawnie kropeczki nad z . tak jak szefowa sprzataczek jest menagerem pierwszej linii , to niektorzy są np menagerami własnej pizdy

sorry kurs mialo byc :) menadzer menadzerowi nierowny. jestem za tym ze nie ma sie co czepiac o literowke, ale nie miec prawa jazdy bedac "menadzerem" to pizdolowate jest niestety na pierwszy rzut oka. najpierw to bym musiala sie jakis czas przekonywac, ze nie mam racji :)

Gość Nie masz auta,to pół biedy
ale nie mieć prawka?W tych czasach to wstyd.

Gość ostry_meksykanin
wstyd jak chuj! ja mam + audi z 2009r, chetne dupeczki pragnace posmakowac mojej GAŁY zmiany biegow zapraszam.

Gość degustator
tez nie mam jeszcze prawka,zaczolem je robic kilka lat temu i nie moge go zdac kurwa mac,zle nie jezdze, podchodzilem juz kilka razy i to nie jest takie proste jak trafia sie na samych skurwysynow , ktorzy tylko czekaja na najmniejszy, najglupszy blad, zeby czlowieka oblac. Powaznie sie zastanawiam czy nie leciec do anglii i tam je zdac , a mam calkiem przyzwoita robote, zarabiam duzo powyzej sredniej krajowej i radze sobie, mam normalna dziewczyne , ona ma prawko, nie robi z tego mpowodu wielkiego halo, nie jest jakas ksiezniczka , korona jej z glowy nie spada z tego powodu ,ze ona prowadzi ,a ja nie. niektore panny to tylko czekaja na ksiecia na bialym rumaku ( czyt. bialym cadillaku ) , na faceta z klasą , a najlepiej z "S " klasą , typowe blachary... Nieraz widze takie jezdzace ciapy ,wymuszanie pierwszenstwa, brak zdecydowania za kolkiem, panika ... :/ , zastanawiam sie jak tacy ludzie mogli zdac prawko ?

kolego ale jak mozna w 21 wieku nie miec prawka - nawet zakup auta to niewielki wydatak ale bez prawka to jestes troche uposledzony - zakładam tez ze skoro nie masz prawka to pewnie ogolnie w zyicu jestes mało zaradny a tym samym zapewne i biedny - wiec to ze cie zostawiła złozył si ecałokształ twoje osoby

Gość Caster
Ale kurwa chłopaka na duchu podnosicie! może nie ma prawka i chuj! Nie chciał robic, nie lubi jeździć, nie ma drygu albo potrzeby! A kobieta jak kocha to faceta a nie to że ma kase, samochód i kurwa jebane prawo jazdy! To od razu jak się umawia z facetem na randke pierwsza lepsza lala to powinna najpierw zapytać: ile zarabia; czy ma prawo jazdy; i jaka furą jeździ i oczywiście czy ma chate z basenem bo jak bez to kurwa nie ma mowy o randce a tym bardziej o ruchaniu!

Gość Caster
A taka co leci na fury i kaskę to wiadomo jaki typ... Obecnie obseruje że większośc to taki typ... Nawet moja zona się okazała takim wynalazkiem! Nie ma chyba juz takich co kochaja za to że jesteś i jaki jestes a za to co masz i ile możesz jej dać! "Same kurwy i złodzieje"!!!