Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orgazmiecz

bylibyscie z kobieta ktora ma na imie

Polecane posty

Gość orgazmiecz

Irena? hahahaha :D ale zenua

Gość mi sie podoba imię Irena
dlaczego niby żenua?

Gość Bożenka- całkiem fajne :)

Gość mvjvnfckkdk
Irena- Zdzirena :classic_cool: znam jedna Zdzirenę, nie dość że tępa jak buc, pracuje na produkcji to jeszcze wygląda jak facet i jest brzydka jak noc

Gość o naserfajter
irena, bozena, urszula, wanda itp to imiona sekretarek, prujacych sie kazdemu w pracy (choc dla meza sa nierucharkami), ktore maja dvpe jak szafa 3drzwiowa i siano we lbie, wyrwaly sie z jakiejs wiochy, za mlodu dvpskiem wywalczyly jakies nedzne stanowisko pomocy biurowej (teraz dumnie nazywaja sie sekretarkami, hahaha) za 1500 na reke i mysla, ze wygraly zycie bo doja fiuty zamiast doic krowy... Oczywiscie czytaja tanie romansidla (a potem hobby: dobre ksiazki) i ogladaja nedzne polskie komedie romantyczne (hobby: ambitne kino) i mysla, ze jeszcze w ich zyciu pojawi sie tajemniczy ksiaze, ktory bedzie mial kase, wyglad, auto i gadke takie, ze kolezankom w pracy galy wyplyna z oczodolow.

Gość wtrącę tylko
Imie nie ma nic wspolnego z wyglądem i zachowaniem,idiotyzm

Gość o naserfajter
i zeby nie bylo, ze zazdroszcze- akurat jestem facetem, a takie tempe, 30to letnie (kupujace w forever18) chca pracowac u mnie w firmie, ale wole zatrudnic 1 studentke za 3000zl (ktora bedzie sumiennie wykonywac zadania, i bedzie wiedziala, ze jest zatrudniona po to, zeby pracowac glowa, a nie duppskiem) niz 3 idiotki za 1500, ktore przez godzine beda razem myslec, jak wyslac faks.

Gość lekooomankaa
mnie rozjebuje imie Bogusia hahaha, jeszcze laska z wadą wymowy, (mówi tak że słychać śllllll inęę) porywa się na tłumacza języka angielskiego hahaha

Gość o naserfajter
Jasne, ze nie ma, ale bylem ciekaw, ktora pierwsza poczuje sie urazona. Ale za to cala reszta to sama prawda.

Gość och Wy chodzacy
doskonali , wyksztalceni, zadbani, przystojni mezczyzni- wow- cala moja rodzina do bani: - ja Bozena( o sobie nie mowie, bo jestem skromna) -siostra Bogusia (olbrzymia firma, swietnie prosperujaca) -mama Irena -cudowna kobieta, zarabiajaca swietnie no tak. Przeciez pozjadaliscie rozumy hahahah

Gość wymienić na lepszy model
imienia sobie nie wybierasz, matole....

Gość złośnica Justynka
albo Grażyna -masakra

Gość tez mi problem
a jaki jest całokształt owej żenującej Ireny? bo chyba to powinno sie liczyc, prawda?