Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lplplpppiuiummhjhjh

pytanie mam!

Polecane posty

Gość lplplpppiuiummhjhjh

hej! mam pytanie odnosnie pielegnacji wlosow. jakiego szamponu uzywacie? ja od okolo 3 lat bylam wierna pantene pro-v, jednak strasznie wypadaly mi po nim wlosy:( nie wiem, tez tak macie? niedawno nie moglam go dostac w mojej drogerii, wiec wzielam fruktis i problem wypadanie wlosow "z glowy":) teraz zastanawiam sie nad zakupem szamponu i odzywki z loreal z profesjonalnej linii, nie pamietam pelnej nazwy. macie moze jakies doswiadczenia z tym kosmetykiem? dzieki serdczene:)

Gość lplplpppiuiummhjhjh
podnosze

Gość Jutti
czemu zmieniasz za kazdym razem szampon to przeciez bezsensu ądz wierna jednemu

Gość lplplpppiuiummhjhjh
Jutti przeczytaj jeszcze raz to co napisalam ok, bo chyba nie zrozumialas. od 3lat uzywam jednego ale wypadaja mi po nim wlosy, ogolnie wygladaja zdrowo, sa odzywione ale leca z glowy strasznie. ostatnio nie bylo mojego szamponu w drogerii wiec wzielam fruktis ale nie mam zamiaru zostac przy nim, zastanawiam sie nad loreal z profesjonalnej "fryzjerskiej" linii....

Gość lplplpppiuiummhjhjh
up

Gość lplplpppiuiummhjhjh
ale zescie sie rozpisaly:)

wypróbuj, a zobaczysz. ciężko tak coś polecić, bo każdy ma inne włosy i skóre głowy, która inaczej reaguje na szampony. z tego co wiem fruktis, to lekkie szampony, więc może takich powinnaś używać, skoro nie wypadają Ci po nim włosy?

Gość ram tam tam
o tej porze roku włosy zazwyczaj bardziej wypadają. szamponu możesz używać dowolnego, radziłabym zastanowić się nad zakupem porządnej odżywki, ale takiej bardzo porządnej.