Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocacola20

zonaci

Polecane posty

Prosze o pomoc.. Zastanawiam sie czy pociag do zonatych facetow trzeba leczyc???? Moim pierwszym facetem byl zonaty. Rozstalismy sie, i jego malzenstw tez sie rozpadlo. Kolejny byl zonaty. ale nie trwalo to dlugo. Potem byli kolejni zonaci. Czy ja mam jakis pociag do zonatych??? Help

sama nie wiem co mnie do nich ciagnie, nie jest tak ze wypatruje obraczki na palcu znajduje mowie zonaty i o to musi byc ten. Poznaje fajnego faceta, rozmawiam z nim, podoba mi sie i okazuje sie ze jest zonaty. Ja nie wiem czy jestem skazana na zonatych???

tak, doświadczyłam tego podoba mi się facet - dowiaduję się, czy jest żonaty, czy nie jak jest - szukam następnego nie teraz, kiedyś, zanim poznałam M. proste jak sranie, za przeproszeniem

wiesz, takie głupie w6ymówki mnie nie przekonują -- ja nie potrafię to nie jest fizyka jądrowa, tylko znajomość, każda porządna osoba to potrafi a jak nie - to jest przypadek dla psychiatry

Czy zwiazki z facetem ktory odszedl od zony dla tego drugiego zwiazku z kochanka sa udane??? Czy moga byc udane????

jak to wyglada ze strony mezczyny????? zwiazek z druga??? czy o zonie zawsze bedzie sie myslec??? i czy ten drugi zwiazek nigdy nie bedzie lepszy od pierwszego???

po rozmowie z byłą już kochanką - sie zrobiło inaczej - po prostu kontakt urwany zero wyjasniej fajnie było i tak miało zostać sex i romantyczne spotkania niczego więcej

a o czym byla ta rozmowa?????? ona sie bala takiego zwiazku, nie chciala czy Ty zrozumiales ze kochasz zone nadal???

Gość i po raz pierwszy
zgodze sie z Ewa zonaty facet=nietytykalny a ty zajmij sie czyms/kims innym