Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cocacola20

zonaci

Polecane posty

a teraz spotykasz sie z nowa ??? I czy z ta kochanka laczyl Cie tylko sex czy czules cos do niej, i ona do ciebie?? kochala Ciebie???

seks seks seks seks A dom, rodzina?:/ uczucia?? standart u faceta chodzi tylko i wylacznie o jedno. Widocznie jestes zlym mezem ze żonka Ci nie chciala dawac.. Moj wie że zeby bylo wszytsko wporzadku w łożku musi być najpierw wporządku miedzy nami, jest wporządku bo obydwoje sie staramy, więc jest udany seks. zapewne wy jestescie ogierami :D chyba ruszacie dupa w przód i w tył i wielcy bogowie seksu

a co mogla zrobić takiego żeby przebić twoja zdrade?? chyba jedynie zabic kochanke lub Ciebie.. innej mozliwosci nei widze.. autorko nie pisz tyle tych znaków ????? bo źle się czyta:D

Gość kjiojoi
Szmatus (tak, to od szmaty), mam nadzieje, ze bedziesz tak samo wyrozumiala do przyszlych kochanek twojego meza🖐️

wenus to nie takie proste - są inne powody do rozwodu niż zdrada czy kochanka na boku

na mojej liście zdrada pierwsze co od razu = rozwodowi.. A na inne sprawy potrzeba czasu żeby nie zrobić błędu bo zawsze może być poprawa.. no ale dobra nie chcesz powiedzieć co zrobiła, to nie

cocacola20, ja męża bede miałą bo priorytetem w moim zyciu jest rodzina, tak jak i w zyciu mojego narzeczonego (cale szczecie) ale nie ufam mu, bo jest facetem, nie ufam i nigdy w zyciu nie bede ufac. I dodaje że bez zaufania może w związku być bardzo dobrze. Faceci zobacza tylko jakas laske krecaca dupa przed nimi i już są jej. Więc trzeba być wielce czujna, jak mysle ze moj facet mialby dotknąć jakaś inną kobiete, tylko dotknąć to od razu mam dreszcze, naprawde mnie trzepie i mam ataki nerwicy, a w afekcie ja nie wiem co bym byla zdolna zrobić.. dlatego też się boje tej sytuacji.. dobram niejsza z tym :) a co do kochanki a szmaty, to ja też zawsze mam takie zdanie, jesli kobieta nie wie ze on jest zonaty to nic do niej nie mam, ale skoro wie....

najlepsze jest to ze żonaty facet szybciej coś poderwie niż kawaler czy kawaler z odzysku - i to jest najciekawsze

No i co z tego ?? Ja tam bym nie chciala spotykac sie z facetem z ktorym uprawiam seks i wiem z góry ze " mnie zdradza" z włąsną żoną, czyli uprawia seks z dwoma kobietami naraz:D jak można sie tak nie szanowac:o